Fülöp, Evelin
13 °C
24 °C
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Screen Shot 2017 05 25 at 12.41.23 PM.png
  Fotó: Curbed / cbgreatlakes.com

  Hanem világítótorony, a Curbed legújabb válogatásából, amelyben három eladó világítótornyot szedtek össze az Egyesült Államokban. Ez például Michigan államban van, vagyis nem is a tenger partján, hanem a Nagy-tavak egyik szigetén. Az 1892-ben épült toronyhoz egy remek házikó is tartozik, és bár már próbálták eladni 3,2 millió dollárért néhány éve, most épp 1,5 millióért (durván 410 millió forintért) szeretnének túladni rajta.

 • Teljesen érthetetlen, hogy az egyébként laboratóriumok számára analitikai eszközöket gyártó delaware-i cég alapításakor hogy nem jutott senkinek eszébe, hogy ez a név egészen picit félreérthető. És hát, szegény embert az ág is húzza alapon a minap egy kisteherautó rohant bele az egyik telephelyükbe, a falon egy bazi nagy lyukat ütve, és összetörve pár berendezést, amin egyébként kromatográfiai eljárásokhoz készültek segédeszközök. Most tehát ott tartunk, hogy

  • Nem elég, hogy análtechnek hívják a céget
  • És egy hatalmas lyuk tátong a telephely falán
  • Azon ráadásul elviselhetetlen bűz árad ki, beterítve az egész környéket

  Az élet a legnagyobb Hahota magazin, én mondom.

  (via Chron)

 • Pénteken kezdődik a 3. Nemzetközi Természetfilm Fesztivál Gödöllőn, ahol majdnem 100 filmet vetítenek le, ráadásul ingyen. A Királyi Kastély Lovardájában és az Alsóparkban zajló programok népszerűsítésébe beszállt Gödöllő legnépszerűbb macskája, Frau Bürgermeisterin von Gödöllő, Gémesi György polgármesteri hivatali cicája is. A Bürgi által lapozgatott programfüzetet itt nézheti meg online.

 • Budakszin már nem csak a Vadasparkot érdemes megnéznie a természetkedvelőknek, megnyitotta ugyanis kapuit a Budakeszi Arborétum, ami még sokaknak újdonság lehet, mivel csak tavaly nyár óta látogatható. 

  Budakeszi Arborétum
  Budakeszi Arborétum

  Az arborétumot 55 éve alapították, a Budai Tájvédelmi Körzet fokozottan védett területe. Most vasárnapra gyereknapi programot szerveztek az üzemeltetők, az esemény leírása szerint a gyerekek számára 30 hektár biztonságos, mégis vadregényes terület áll rendelkezésre a természet megismerésére. Közben vásárolni is lehet majd kistermelői árukat, ugyanis kitelepül a Mozgó Piac