Valéria
12 °C
19 °C
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Kristállyal dílerkedett egy 32 éves ongai férfi a rendőrség gyanúja szerint. Az illetőt összehangolt akcióban fogták el a miskolci felderítők és a megyei főkapitányság "Bükk" alosztálya, a kihallgatáson beismerő vallomást tett, írja a police.hu.

  A kristály (rendőri-jogi szóhasználatban: új pszichoaktív anyag) ebből a jobb sorsra érdemes plüsskacsából került elő.

  Az akcióról egy rövid videót is kitettek a rendőrség oldalára.

 • Nyugalom, nem a brazil focilegenda bóbiskolt el, hanem az Év emlőse programsorozat indult el a fenti címmel, hiszen idén a mogyorós pelét mutatják be a természetvédők.

  A rendezvényhez gyerekeknek szóló pályázatok, előadások, pelefesztivál és pelebarát kiskerti programok is kapcsolódnak – írja az MTI.

  De inkább nézzék meg, milyen cuki a mogyorós pele:

 • Pénteken 13:15-kor élőben jelentkezik a Budapest Bár a próbateremből, hogy tegyen egy nagy bejelentést egy következő koncertjükről, annak sztárvendégeiről és egy egészen váratlan közreműködőről. Aki szereti a Budapest Bárt, a színházat vagy az irodalmat, annak érdemes követnie Farkas Róbert szavait ezen a videón:

  FRISSÍTÉS: Mivel az élő bejelentkezés már véget ért, elárulhatjuk, hogy a videóban a május 13-i, a MOM-ban tartott koncertről volt szó, amiben a zenekar történetében először vendég lesz két prózai színésznő, Ónodi Eszter és Jordán Adél is, ráadásul a koncerthez szöveget ír majd Kondor Vilmos, a Budapest Noir-sorozat szerzője, aki korábban még sosem csinált ilyesmit.

 • Az alsóörsi Open Road fesztivál szervezői találtak egy nemes célt is a Tankcsapda, az Edda, a Ten Years After, az Alphaville meg a többiek felléptetése mellett: szeretnének összegyűjteni 10-12 millió forintot, hogy a jelenlegi három nagymotor és három robogó mellé vehessen (és a célnak megfelelővé alakíthasson) még egy gépet a Magyar Mentőmotor Alapítvány. Sokkal több járműre lenne ugyanis igény; mint írják, csak tavaly 2460 riasztás érkezett hozzájuk, és egyéni rekordot is felállítottak: egy 46 kilométerre lévő balesethez kevesebb, mint húsz perc alatt értek ki.

  Aki segíteni szeretne, a fesztivál webshopjában vegyen egy (vagy több) 3000 forintos adomány-vócsert.