Ervin
9 °C
23 °C
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Mármint úgy új, hogy eddig még nem láttuk őket, de lehet tévedek. Az biztos, hogy a 00:21-nél látható képsor, amin tojásokat szórnak le egy bolygóra, az új. És nagyon fasza is.

 • Erre a költői kérdésre keresi a választ az ELTE-s egyetemistákból szerveződő NOSZA (NOnkonformista SZólásszabadság Akció) csütörtökön a régi Szabadság téri tévészékházban szervezett eseményükkel. "A szólásszabadságot, mint cselekvést, eszmét, jogot, művészeti inspirációt és politikai fellépést járjuk körül, pontosabban e közkedvelt topik kényelmetlen határterületeit. Pro és kontra" - írják meghívójukban. A rendezvényen médiakutatók, újságírók beszélgetnek arról hogyan működik a hazai sajtó.

  "Olyan témákról is beszélünk, hogy a TASZ miért védi meg a Kurucinfót a holokauszttagadás ügyben, hogy festékkel megdobni a Sándor Palotát mennyire elfogadható ellenállási forma, vagy hogy az egyetemen belül mennyire lehet politizálni" - fogalmaz a NOSZA. Április 27-én 17-21 óráig tartanak a beszélgetések, előadások az Impostor nevű helyen (Budapest, Szabadság tér 17.), utána a program adománygyűjtő bulival zárul, ahol az újra megjelenő Médiakutató című folyóiratot lehet támogatni. 

  Itt található a Facebook-esemény.

 • Julia Roberts az egész családját elvitte a vasárnapi Clasicóra, azaz a Real Madrid-Barcelona futballmeccsre, majd lehetősége volt fotózkodni Cristiano Ronaldóékkal. Bocsánat, Ronaldóék fotózkodhattak vele, megérkezett C mellett Morata, Sergio Ramos, Marcelo, Lucas Vazquez és Modric is.

  Repost @fcbarcelona - @leomessi & Julia Roberts And the Oscar (always) goes to Leo Messi 👏🔝 #FCBarcelona #Messi #JuliaRoberts

  Julia Roberts (@juliaroberrts) által megosztott bejegyzés,

  A Barcából is feltűnt egy ember, mégpedig Lionel Messi. A Barca ki is rakta Instára a képüket.

  Az Oscar-díjas színésznő teljesen el volt ájulva, azt mondta, majd kiugrik a szíve, nem lehetett letörölni a mosolyt az arcáról, és amikor kimehetett a pályára a játékoskijárón át, jobban örült, mint a gyerekei. Tényleg olyan volt, mint egy mindennapi focirajongó.

 • Az angyalföldi Bakterház Bisztró akár Urbanista-szempontból is érdekes lehetne, mert egy tök jó, XIX. század végén épült vasútállomás-épületben működik. De nem ezért ültünk be oda vasárnap, hanem mert a Foursquare alapján ez volt a legszimpatikusabb hely a József Attila Művelődési Központ közelében, mi pedig épp oda mentünk a Pszinapszisra. 

  Remek szendvicseket ebédeltünk, teljesen megállná a helyét a teljesítményük bárhol a városban (ha esetleg élne valakiben még előítélet a külvárosi helyekkel szemben). Oké, nem ez volt életem legjobb hamburgere, de például a parmezánban sült padlizsán pompás ötlet köretnek, ráadásul jól is csinálták meg, pedig azon azért van mit elrontani. Persze ezért még nem posztolnék róluk.

  Amikor a végén fizetni akartunk, szomorúan csóválta a fejét a pincérlány, hogy kártyával sajnos nem lehet. Hopp, tényleg nem néztük a bejáraton, van-e matrica, de egy ekkora helynél ezt természetesnek vettük. Megkérdeztük, merre van a legközelebbi automata, a pultból egy mosolygós srác közölte, hogy a Tescónál. Ettől kicsit megzuhantunk, mert ha oda elmászunk, meg vissza, akkor tuti lekéssük az előadást.

  Erre a tulaj (mint kiderült ő volt a srác a pultban) duzzogás helyett megkérdezte, hogy gyalog vagyunk-e, mert ha igen, akkor szívesen eldob kocsival az automatáig. Így is történt. Közben olyan kellemesen elcsevegtünk, mintha unokatesók vagy gyerekkori barátok lennénk, és nem épp egy frissen bevágott ebéd árával lógnánk neki.

  Az eredmény az, hogy most nem az él bennem róluk, hogy mi a fenének nem bírnak beszerezni egy kártyaleolvasót, hanem, hogy fú de jó fejek, és ha legközelebb megint a József Attila Művelődési Központba megyek, akkor tuti náluk fogok hamburgerezni.