Fülöp, Evelin
12 °C
27 °C
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Piszkosul ráfázott az a férfi, aki fényes nappal Kolumbia fővárosában, Bogotában próbált meg kirabolni egy helyi nőt. A bátor nő azonban fülön csípte a késes rablót, akit aztán üvöltözve anyaszült meztelenre vetkőztetett. A férfi végül némi habozás után az alsónadrágjától is megszabadult, mikor a nő párszor megrúgva és ellökve útjára engedte a szerencsétlent, akit menekülés közben még egy kutya is megkergetett. Az esetről felvétel is készült, amit ide valami furcsa okból csak ilyen esetlenül tudtunk beágyazni, de a Sun oldalán is meg lehet nézni.

 • Csütörtökön Vértesszőlősön egy nagyon meredek, csak gyalog megközelíthető, siklóernyős starthelyen bravúrosan leszállt a képen látható mentőhelikopter - írja kedves olvasónk.

  index
  Fotó: Olvasónk

  A pilóta egyenesen tartotta a gépet, míg a mentőszemélyzet kiugrott egy hordággyal. Amíg az orvosok a tisztáson voltak egy sérülttel, a helikopter a hegy lábánál várakozott. "A személyzet nagyon profi volt, elismerés nekik" - írja az eset szemtanúja.

 • Túl sok füvet legeltek a birkák és betépve randalíroztak a walesi Rhydypandyban. Természetesen nem a mezőkön növő angol perjétől álltak be, mint a gerely, hanem kaszált marihuánától. A növényeket egy illegális kannabisztelep közelében ették meg, írja a Sun.

  Az állatok teljesen kivetkőztek magukból: kerteket dúltak fel, össze-vissza sétáltak az autóutakon, de még egy bungalóba is betörtek, a hálószobában őrült kupit hagyva maguk után. Több birka elpusztult, amikor betépve kisétált az autók elé, de volt olyan is, amelyik agresszív lett és embereket kergetett meg a faluban.

  Rhydypandyban eleinte arra gyanakodtak, hogy valami kórság támadta meg az állatokat, míg rá nem találtak az egykori illegális marihuánafarm maradványaira. Azóta attól tartanak, hogy a birkák máshol is találhatnak még elszórt kannabiszt és újra megkergülnek.

  Mindenképpen olvassa el a Sun eredeti cikkét Rhydypandyról, ha vevő a béna birkás és betépős angol szóviccekre!

 • Ő lesz ugyanis a BKV hangja május 29-én, vasárnap. Na jó, nem minden járaton, de a legfontosabb vonalon, a 4-6-os villamoson ő mondja majd be a megállók nevét. Nagyon vigyázzon, a gyerek meg ne lássa (vagy hallja), különben jövő májusban Ön is egyike lesz a fiús szülők ezreinek, akiknek a fülét rágják otthon, hogy apa, apaaaaa, APAAAAA, idén ugye én leszek a villamosos megállóbemondó kisfiú?