Péter, Pál
21 °C
32 °C
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Miután a Washington Post megírta, hogy Donald Trump több ingatlanjában is ki van függesztve a falra egy őt ábrázoló kamu Time magazin borító, a német Spiegel továbbgondolta az ötletet. A Snapchat-csatornájukon közzétettek egy videót egy sor további kamuborítót Trumppal, nem csak a Time-ot, hanem más ikonikus borítókat is megidézve:

   A videót egy felhasználó rögzítette és tette ki Twitterre. A Mashable meg összeszedte, melyik kép melyik eredeti borítóra utal. Ha nincs meg mind fejből, erre tessék.

 • Míg vannak szervezetek, amelyek bojkottálják a  civileket megbélyegző törvény előírásait, mások szépen végrehajtják azt. A Magyar Vöröskereszt az elsők között teljesíti a törvény előírásait. Honlapjukon létrehoztak egy külön oldalt, amelyen beszámolnak arról, hogy 2016-ban adományaik 10,55 százaléka származott külföldről, összességében pedig 1,94 százalék a külföldi pénzbeli támogatások aránya az összes támogatáshoz képest. Ahogy a törvény előírja, logójukra is ráírják, hogy ők külföldről támogatott szervezetnek minősülnek. 

  mvk logo tamogatott szervezet 800-300x66.png
 • 2,76 millió dollárért, azaz kb. 750 millió forintért, kelt el R2-D2 egy szerdai árverésen, írja az MTI. A Profiles in History auckiósház közleménye szerint a 43 centiméter magas robotot olyan alkatrészekből építették meg, amelyek az első trilógia filmjeiben szerepeltek.

  Az árverésen licitálni lehetett még többek között Luke Skywalker lézerkardjára, valamint Darth Vader sisakjára és mellvértjére is, a legtöbbet azonban R2-D2-ért fizettek. A vásárló személyét nem hozták nyilvánosságra.

 • Ha unalmas lángosozást, palacsintázást, kellemes pancsolást a térdig érő langyos vízben, akkor a balatonakarattyai Nosztalgia Üdülőház nem lesz ön választása. Ugyanis 

  a Nosztalgia Vendégház lehetőséget nyújt a pihenni vágyó családoknak, vendégeknek, akik a strand nyüzsgése után teljes erdei nyugalomra és csendre vágynak.

  De mit is értünk a strand nyüzsgésén?

  Screen Shot 2017-06-29 at 12.31.23.png

  Ha a víz alatti csontvázakat, és cápacsaládokkal való kergetőzést, akkor máris foglalja le a szállását, hiszen családoknak is ideális! A találatot köszönjük Zoltánnak.

  Screen Shot 2017-06-29 at 12.36.40.png