Simon, Szimonetta
1 °C
12 °C
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Krisztián fotózta a Tescóban ezt a remek vételt. Nagyobb kutyákhoz vegyünk kettőt, 18 méter kábel már őket is leköti a szabadban.

  14595819 1256894384362042 6938627285429561934 n
  Fotó: Krisztián / Olvasónk
 • Méghozzá az internet főellenségeként számon tartott, az AIDS-gyógyszer árának 55-szörösére felveréséről elhíresült Martin Shkreli jóvoltából. Ezzel a húzásával úgy tűnik, teljes mellszélességgel beállt Trump mögé, ami annyira nem lenne meglepő, hiszen éppen az imént említett spekuláció miatt Hillary Clinton is elmarasztalta.

  Az is elképzelhető egyébként, hogy az egészet minden politikai szándék nélkül, kizárólag viccből csinálja, ugyanis Shkreli AIDS-botránya óta belevetette magát az internet legmélyebb bugyraiba és azon kívül, hogy meglebegtette a 4chan megvételét, maga is aktívan hozzájárul a különféle mémek felfuttatásához.

  Shkreli tavaly decemberben vette meg a Once Upon a Time in Shaolin című nagylemez egyetlen kiadott kópiáját, amit aztán a rajongók nagy bánatára meg is tartott magának. Szerda este óta azonban újra reménykedhetnek, ugyanis - ha Trump győz - Shkreli nem csak ezt az albumot, hanem a birtokában lévő összes kiadatlan zenét, köztük sosem hallott Nirvana- és Beatles-számokat tesz közzé, méghozzá teljesen ingyen.

 • Hát azért, mert egy darabig nem lát, és a karjait sem tudja abban a pillanatban rendesen mozgatni, amikor a fejére húzzuk a mezét. Egy dán kupameccsen kipróbálták a módszert. Egyetlen hibája az, hogy kiállítást ér.

 • Soha többé nem lesz már káromkodás annyira faszagányos, miután a Tumblr-en doom-doom-doom előkapta Horváth Mihály várkapitány levelét Tatai Szabó Gyurkának.

  Álljék itt a legutolsó betűig megtervezett, tű pontosságú káromkodáscunami, amit magyar ember valaha kifejtett a történelemben:

  Szolgálatomnak töled való meg tagadása után, Istennek semminémű áldása ne száljon reád, Istentől el szakatkozott, menny-országhoz háttal fordúlt, disznó életű, tisztátalan, viszsza aggott, ebre ütött, kurva feleségű, huntzfut, beste lélek kurafi. Hogy nem tudtak vólt még kis korodban a’ disznók el szaggatni; avagy döglöttél volna meg a’ Budai kalafában a’ páltza alatt; avagy ölted vólna bé magadat a’ Dunába, a’ mint elkezdted vólt, Katus aszszony, hogy sem mint ilyen gyalázatban forogjon a’ Magyar név. Egy sereg disznóm vólna, azt sem merném rád bízni, tsap alja Filistéus lélek: hiszen te sem embernek, sem Istennek nem kellesz immár, dzsidázott, dárdázott, bénna kurafi: jól tudom, hogy tsak Isten nevében tartott ekkoráig az urad; mert a’ te bolondságodért, kurva az anyád, ha adnék immár egy sült répát! Legnagyobb mesterséged, tudományod az hurka fasz nyelés: azt is valami rosz, frantzúzos, trombitás inastól tanúltad, úgy hallom: el mehetsz oskola mestereddel, török meny aszszony, síró lúd mérgü bestia; kanállal fejtett szakállú, hegyes koporsóba való, fátul szakadt agg eb. Nem elég vólt-e e koráig mind a’ bolondság, mind a’ latorság, disznószaron hízott beste lélek? Tsudálom, hogy közép télben is meg nem üt a menykő számtalan sok pogány motskolódásodért; hév ónat, kénkövet, szurkot a’ torkodnak, borban válogató, kenyér vesztegelő, éhel hólt, tányér nyalogató, taknyos proscriptájú ártvány. Isten úgy segéljen, Hajnátskö váráért, mikor meg árad az Ipoly vize, egy tsolnokban veled nem ülnék, átkozott órában termett, minden jótól üres, pogánynál is pogányabb kurafi. Ezek után Isten tíged meg ne mentsen, hanem akasztófán száradj meg: fejednek koponyájában varjak és verebek szarjanak: tsontaidat az ebek széjjel hordozzák: ha pedig az hegyes koporsót inkább szereted; abban is, meg engedem, teljék kedved.

  Adassék az néhai vitézlö Tatai Szabó Lyukáts fiának, az nem nemes, nem vitézlő, sánta, bénna Szabó Gyurkának, vénségére meg bolondúlt, kerítö, vissza aggott, beste lélek kurafinak.

  Költ Szétsénben, 28. Febr. 1663.

  Sem ötséd, sem bátyád, sem jó akaród Horváth Mihály"

  Kapu