Kelemen, Klementina
3 °C
7 °C
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • A vadász John Wardynskinek jó napja volt november 16-án, ugyanis sikerült lelőnie egy 6 pontos szarvast. Azonban még mielőtt nagyon elkezdhetett volna örülni, jött egy medve, aki a lelőtt szarvast nemes egyszerűséggel lenyúlta. 

  Hiába mondta a vadász a medvének, hogy "Ne, ne, ne, ne, ne!", az állat valaminek nem hallgatott rá. Lelőni viszont nem lőhette le, a kiabálás sem használt, így hát jobb híján kénytelen volt beletörődni a dologba.

 • Na jó, nem én találtam, egy ismerősöm posztolta ki a képet, én csak elkértem, és újrahasznosítom. Nagyon fontos fotó ez, mert jól jelzi, hogy ez a tudjukmilyenszándékú ember már nemcsak a fizikatankönyvben és nagyjából egycsilliárd kormányzati plakáton bújik meg észrevétlenül, hanem belopakodott – ismerősöm gyönyörű kifejezését is kölcsönvéve: beavászkodott – oda is, ahol a legkevésbé vártuk, hogy saját tervét tudja sunyin iktatni.

  soros ottisahol

  A kép magáért beszél, mit is mondhatnék még? Legfeljebb azt, hogy éberség, elvtársak, éberség!

 • Párizsban van egy étterem, az O'naturel, ami pont olyan, mint bármelyik étterem, azzal a különbséggel persze, hogy oda csak és kizárólag meztelenül lehet bemenni (kivéve a szülői/felnőtt felügyelettel érkező tinédzsereket, rajtuk maradhat a ruha, de ki vinné el ilyen helyre a gyerekét?). Természetesen, mint egy ilyen helynél alapvető, vannak bizonyos viselkedési normák, amiket be kell tartani, illetve a telefonokat a ruhákkal együtt le kell adni, de ez azért valahol érthető.

  23172380 215413542330890 1631320703412695782 n
  Fotó: O'naturel / Facebook

  A nudista étterem ötlete a 42 éves ikerpáré, Mike és Stephane Saadaé. Ők egyébként nem nudisták, biztosítási ügynökként dolgoztak korábban, de meglátták a pénzszerzési lehetőséget az ötletben.

  (Via)

 • Egy fideszes politikus szerint szabályozni lehetne, mikor kezdődhet a karácsony, mi pedig arra vagyunk ma kíváncsiak a Facebookon, hogy ön mit gondol erről?

  Megmondhatja a kormány, hogy mikor vásároljunk? Zavarja annyira a korai készülődés, hogy szíve szerint betiltaná az egészet? Szavazzon!