Hella
13 °C
27 °C
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Alapvetően kétféle ember létezik a földön. A gengszterek, meg azok, akik még nem tettek le arról, hogy valaha igazi gengszterek legyenek. Lloyd Banks, aki néha több fukszot hord, mint egy bíboros, egyértelműen az első kategóriába esik. Az egyszer már szitává lőtt 50 Centtel alapították például a G Unitot, aminek felemelkedésének idején őt is két találat érte 2001. szeptember 10-én, így másnap a kórházi ágyból az első dolog, amit látott az új élete során, az az ikertornyok elleni terrortámadás volt. A budapesti Barba Negra Trackbe a 2004 óta zakatoló szólókarrierjének anyagával fog érkezni szombaton, de biztos nem fogja senki a panaszkönyvet kérni, ha felcsendül egy-két G Unit-himnusz is. 

 • afia
  Fotó: bristolzoo.org.uk

  Gorilla született a Bristoli Állatkertben. Nézzék csak a kis Afiát, és aztán nézzék meg még egyszer, és még egyszer - ahogy mi tettük:

 • Igazat adott a padovai bíróság annak az olasz férfinak, akinek havi 300 eurós (95 ezer forintos) tartásdíjat kell fizetnie, és ő kérte, hogy ezt pizzákkal teljesíthesse. A per azért indult, mert a volt feleség nem akarta elfogadni a tartásdíj pizzásítását, pontosabban egy idő után már sokallotta a pizzákat – derül ki a thelocal.it cikkéből. Az ügyben eljáró bírónő szerint azonban a férfi jogosult arra, hogy a pizzában teljesítse a kötelezettségét, mert nem keres annyit, hogy ekkora összeget ki tudjon fizetni.

 • László "konzervatív" Balázs és néhány konzervatív barátja nem hagyhatta, hogy leszbikus-csókolózós-flashmob üsse fel a fejét az ELTE-n, így kivonultak, hogy fujjoljanak egyet.

  image.png
  Fotó: Olvasói fotó

  László Balázs (fenti képen középen), a magát Konzervatív Hallgatók Szövetségének nevező szervezet vezetője tavaly októberben a Pax Hungarica nyilas mozgalom egyik rendezvényén konferált, egy nyilas portálon talált 2011-es cikkben pedig László a Pax Hungarica soproni csoportjának képviselőjeként szerepel. A Pax Hungarica (PH) nem tagadja szálasista örökségét: a csoport hirdeti is, hogy tagjai közé nem kerülhetnek cigányok, zsidók, homoszexuálisok, de más „nem europid származású személyek” sem.

  Hát a cigány-zsidó-homoszexuális sátáni Bermuda-háromszögéből az egyiknek most jól nekimentek a konzervatív fiatalok, gondolom, ha vezetőjükön múlik, a következő akciójukat a Dohány utcába tervezik: könnyű dolguk lesz, zsinagóga és roma önkormányzat is van az utcában.

  A flashmob előzménye, hogy május közepén kidobtak a Könyvtár Klubból egy csókolózó leszbikus párt, erre válaszként leszbikus csókflashmobot szerveztek az ELTE udvarára. Ez verte ki a biztosítékot a konzervatív fiataloknál.

  Nem láttam, hogy valahol tagadta volna László azóta, hogy mint ex - Pax Hungarica szórványtag (bármit is jelentsen az) már nem szálasista, sőt, a Magyar Nemzetnek azt mondta: „mindenkinek szabad joga van a szövetségükön belül, hogy különböző pártokhoz és irányzatokhoz húzzon". Annyit tett hozzá, hogy jelenleg csak a KHSZ tagja.

  A 24.hu összeállítását itt tudja megnézni.

  A Bumm.hu anyagát pedig itt.