Orbán
13 °C
23 °C
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • churchill
  Fotó: Graeme Hunter / Churchill

  Hanem Brian Cox színész, aki a most készülő Churchill-film főszerepét játssza. A Churchill a D-nap előtti 48 óráról szól, szerepel még benne John Slattery (Mad Men) és Miranda Richardson (Síró játék) is, róluk még nincsen kép.

 • Ezeket a kisgépeket, valamint két láncfűrészt és egy motoros fűkaszát egy 43 éves kocsolai férfi lopta el egy garázsból, de vesztére a rendőrök elkapták. A férfi ellen lopás gyanúja miatt folyik eljárás, szabadlábon védekezhet. A képet a Police.hu fotósa készítette.

  20162505083234
  Fotó: Police.hu
 • sausageparty disney

  A Sausage Party című korhatáros animációs film egy csomó cuki ételről és zöldségről, akik nem tudják, hogy a sorsuk az, hogy az emberek brutálisan elfogyasszák őket. Itt meg lehet nézni az ismétlem, korhatáros film szintén korhatáros előzetesét. A filmet augusztusban mutatják be az Egyesült Államokban (magyar premierről még nem tudni), de a film producere, Seth Rogen már most felszállt a promóvonatra, és egy új videóban úgy viselkedik, mint Walt Disney, amikor reklámokban beszélgetett a saját rajzaival:

 • A felfestésen is látszik, hogy nem hivatalos, de ez nem akadályozza meg a járókelőket abban, hogy a Bartók Béla út és a Bertalan Lajos utca sarkán ugyanúgy használják, mintha szabályos lenne. 

    Ön szerint?

  • 1302
   Balesetveszélyes, mert az autósok nem tudnak róla
  • 738
   Vagány, minden út gyalogút!