Pál
16 °C
32 °C
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Újra eljön Magyarországra a magyarok kedvence, a Prodigy, és most ingyen elmehet a koncertre, csak rajongani kell a Stenk Facebook-oldaláért, lájkolni a fenti képet és reménykedni. Pénteken sorsolás!

 • A szombathelyi Savaria Múzeum sporttörténeti gyűjteménye is őrzi   Király Gábor szürke mackónadrágját, mezét és kapuskesztyűjét. Ezért is csodálatos dolog egy múzeum, a szürke mackónaci még 15 éve került a múzeumhoz, egy vasi sportkiállítás kapcsán, és amikor egyszer elpakolták a raktárba, még biztosan nem is tudták, milyen kultikus darab lesz belőle. Most viszont valószínűleg mágnesként vonzza  a látogatókat, főleg, hogy kerül mellé egy egészen friss mackónaci is, amit Király Gábor az Eb-n viselt. Július másodikán, a Múzeumok Éjszakáján most mindenki megnézheti, de 

  CSAK EGY NAPIG!

  13528945 1079465322127690 6248524567738877125 n
  Fotó: Savaria Múzeum
 • Kész, ennyi volt, átadta az albérletet, elindult az új kaland, ősz végéig biztosan Lisszabonban fog élni Oravecz Nóra. "Már jó ideje, hogy meghoztam a döntést, ami november óta várt arra, hogy meghozzam, erről az új könyvemben is olvashatsz. Végre kinyíltak a kapuk és tiszta a kép, tudom hogy hova kell mennem, és mihez kell kezdenem, júliusban mindent elárulok, és továbbra is követheted az utamat. Az már biztos, hogy novemberig a Web Summit konferencián dolgozom önkéntesként, amit novemberben rendeznek meg Lisszabonban." -írja Facebook-oldalán. Az írónő megnyugtatott mindenki: a blog megy tovább, csak a székhelye változott. 

 • Belaruszban rend van, a választásokon sem kell izgulni, hogy ide-oda szavaz a nép, az eredmény 22 éve egyértelmű: Alekszandr „Batyko” Lukasenko nyer. A nép a hivatalos eredmények szerint egy emberként rászavaz, jönnek is a sikerek, Belarusz rekordokat döntöget, ott van például az infláció, amit Európában senki sem tudott olyan magasra tornászni, mint a szovjet utódállam. Az elrugaszkodást nagyra értékelő országban igazán nem meglepő ezek után, ha akadnak olyanok, akik készek mindent úgy végrehajtani, ahogy az elnök mondja.

  „Önök tudják, mit csináljunk, hogyan, milyen célok érdekében. Minden nagyon egyszerű. Innováció, IT-technológia, privatizáció, egyebek, ez mind világos. Ezt már ismerjük. De a mi életünkben a lényeg egyszerűbb” – mondta a múlt héten a belarusz elnök.

  Annyi kell, hogy nekivetkőzünk és dolgozunk.

  – és a nép nekivetkőzött.

  kep3
  Fotó: stepashkamilashk / instagram

  Legalábbis az Instagramon megindultak a képek a meztelen dolgozókról, nincs az a laza casual friday, ami a minszki irodák nyomába érhetne.