Ferenc, Olívia
-4 °C
4 °C
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Irdatlan mennyiségű hab árasztott el egy philadelphiai utcát, miután egy transzformátorházban történt robbanás beindította a habbal oltó tűzoltóberendezéseket, írja az NBC helyi kiadása. Videó is van az esetről, íme:

  A bizarr balesetben senki nem sérült meg, de mintegy 2700-an maradtak áram nélkül egy időre.

 • December 13-án ékszereket és órákat, december 14-én ezüst és egyéb műtárgyakat kínál a BÁV karácsonyi aukciója, amelyet a MOM Kulturális Központban rendeznek meg Budapesten.

  A karácsonyi aukció első napjának több mint 200 tétele között minden értéksáv és minden főbb ékszertípus képviselteti magát - olvasható a BÁV MTI-hez elküldött tájékoztatójában.

  Legyen szó egy elegáns Cartier, Rolex, IWC, egy sportos Breitling vagy egy végletekig kifinomult 2,5 milliós Vacheron Constantin karóráról, biztos, hogy nem csak féltve őrzött darab, de nagyszerű befektetés is lesz.

  – áll a BÁV honlapján. De vannak méregdrága ezüst asztali csengők, francia ezüst vodkáskészlet, házioltár, Zsolnay, sokkarátos ékszerek, elképesztő a kínálat, tényleg érdemes megnézni.

  325 ibbugygy

  Mindez azért érdekes, mert Rogán Antal is a BÁV-nál szokott bevásárolni luxuscuccokból. Legutóbb egy 700 ezres táska kapcsán keveredett hazugságspirálba a nem urizáló parasztgyerek, aki a helikopteren azért mégsem szédül el a vidéki vér ellenére. Akkor pedig azt mondta, hogy a BÁV-nál szerezte zálogból, bár kiderült, hogy nem, aztán lehet, hogy igen.

  De igazából kit érdekel, hogy mi az igazság, úgyis tudjuk, hogy a parasztgyerekek nem lopnának, meg főleg nem hazudnának, de a lényeg, hogy legyen ön is olyan talpraesett és ravasz, mint a propagandaminiszter, éljen a magyar gógyival, vegyen zálogházból olcsó cuccot szeretteinek vagy magának karácsonyra!

  Részletek itt.

 • A képek nem a Kossuth téren, hanem Szöulban készültek, ahol már hat hete folynak az esetenként több százezres megmozdulások Pak Gunhje elnök ellen, akit szombaton a parlamenti ellenzék jogi úton is megpróbál eltávolítani.

  Hogy miért, arról itt írtunk részletesen.

 • Ugyanis a város sportcsarnokában tartották a IV. Országos Nyúlkiállítást, ahol rengeteg tenyésztő jelent meg kis házi kedvencével. A politika sem maradhatott távol, Nagy István, a Földmûvelésügyi Minisztérium parlamenti államtitkára volt jelen az eseményen.