Pál
16 °C
32 °C
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Érzelmekkel teli fotót közölt a rendőrség egy szerencsésen végződő esetről.

  A hét éves kisfiú szerdán tűnt el Őrbottyánban, szülei már másfél órája keresték, ekkor bejelentették a rendőrségen. A közelben egy horgásztó is volt, ezért a rendőrök kutyás és búváregységet is riasztottak.

  20163006161600
  Fotó: Police.hu

  Erre nem volt szükség, mert fél órán belül megtalálták a fiút egy őrbottyáni utcában, és átadták édesanyjának.

 • A brit miniszterelnök a Brexit-referendum elbukása és a lemondása bejelentése után a parlamentben megpróbált - ha már mással nem tud - a könnyűzenei műveltségével csillogni, de még az sem jött össze neki, akkora orbitális lúzer. Konkrétan a The Smiths-rajongásával akart menőzni, csakhogy Morrissey leghíresebb dalszövegére sem emlékezett rendesen, amikor a munkáspárti Kerry McCarthy képviselőnőnek próbált épp visszavágni: 

  Cameron a There Is A Light That Never Goes Out-ot próbálta idézni ("I think the lyrics are 'If a double decker bus crashes into us, there’s no finer way... than by your side'. I think. I think I’m right in saying"), ami nem igazán sikerült, ugyanis a második sor tök máshogy van ("And if a double decker bus crashes into us, to die by your side is such a heavenly way to die"). A bukott kormányfő valószínűleg jobban tette volna, ha megfogadja az egykori The Smiths-gitáros, Johnny Marr tanácsát, aki még öt éve konkrétan megtiltotta neki, hogy szeresse a zenéjüket, annyira utálja Cameron és a toryk politikáját:

  Aki pedig szintén nem tudja kívülről a szöveget, az szépen tanulja meg:

  (NME)

 • A Magyar Nemzeti Digitális Archívum és Filmintézet, vagyis a MaNDA kereste elő ezt az 1955-ös híradót, amiben a magyar-olasz vízilabdameccsen 0:32-nél dob gólt Carlo Pedersoli, vagyis a 87 évesen elhunyt Bud Spencer.

 • Nem tűnik olyan nagy cuccnak, ugye? Na és ha egy kutya csinálja, akinek aránylag nehéz elmagyarázni, hogy Fifike siess, mert épp bekerülünk a Rekordok Könyvébe? Akárhogy is, videónk van a jeles eseményről:

    

  A rekorder eb neve Twinkie, fajtájára nézve Jack Russell terrier, az új csúcs pedig 39,02 másodperc. Az előző 41,67 volt, azt a Britain's got talent színpadán érte el egy Cally nevű kutya. És hogy a sztori még drámaibb legyen, már ha ez egyáltalán lehetséges, Twinkie anyja, Anastasia volt a Cally előtti rekorder! Őrület!