Márk
6 °C
21 °C
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • A 2017-18-as szezontól kezdve már nem az Adidas, hanem a Nike lesz az NBA-csapatok mezszponzora. Azonban a 30 csapatból csak 29 lesz tisztán Nike-cuccban, a Charlotte Hornets különcködni fog. Jó okuk van rá, hiszen a tulajdonosuknak, Michael Jordannek külön márkája van a Nike-n belül, ezért a Hornets egyedüliként Jumpman-logós szerelésben játszik majd.

  Jordannél van amúgy szerződése Neymarnak, de a Michigan Wolverines egyetemi amerikaifoci-csapatnak is.

  1024px-Jumpman logo.svg.png
 • A Next Web szúrta ki a Pornhub nevű pornóoldalon azt a felhasználót, aki a jelek szerint kifejezetten azért nézi az oldalra feltöltött videókat, hogy a bennük felbukkanó ágyneműk minőségét osztályozza kommentekben egy tízes skálán, szöveges értékeléssel kiegészítve.

  A felhasználó nem árul zsákbamacskát, már a neve is BedSheetRater, vagyis ágynemű-osztályozó. Itt van a Next Web által kimazsolázott ízelítő a munkásságából, kattintásra nagyobban is:

  A pornóvideók vicces kommentelése persze ősrégi műfaj, valószínűleg magával az ingyenes netes pornóval egyidős. Néhány örökzöld versenyző:

  (Egyik linkre kattintva se ugrik elő 18+-os tartalom.)

 • A Fekete hattyú és a Noé rendezője a New York Times új, The Truth Is Hard to Find (Az igazságot nehéz kideríteni) című kampányában segédkezve rendezett két kisfilmet: az egyikben a Görögországba érkező menekültekről tudósító Tyler Hicks, a másikban az iraki harcokat megörökítő Bryan Denton mesél a munkájáról.

  "A fotóriporterek a saját testi és szellemi épségüket, vagy akár az életüket is kockáztatják, hogy megörökítsék, mi is történik a világ legveszélyesebb helyein" - mondta Aronofsky a közleményében, hozzátéve, hogy megtiszteltetés számára, hogy beszélhetett az újságírókkal.

  Aronofsky új filmje egyébként a mother! című pszichológiai thriller lesz, Jennifer Lawrence, Javier Bardem, Michelle Pfeiffer, Kristen Wig és Ed Harris főszereplésével.

 • Kormányváltó május 1.

  :DDDDDDD XDDDDDDDDDDDD