Zelma, Rajmund
-10 °C
-3 °C
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
  • Hétrendbeli lopással gyanúsít a rendőrség egy mohácsi nőt, aki ellen vádemelést javasolnak. Legtöbbször a nagyobb üzletekbe ment be, ahonnan laptopot, háztartási cikkeket lopott el. A bolti lopásokon kívül egy 24 éves mohácsi férfival egy helyi családi házba is betört, ahonnan mosógépet, ajtókat és radiátorok vittek el. A nyomozás során az is kiderült, hogy a 25 éves nő rendszeresen visszajárt egy mohácsi óvodába is, ahonnan a gyerekek kabátjait vitte magával. (police.hu)

  • A polgárőrök elmondása alapján a 15 és egy 16 éves német fiú augusztus 31-én virradóra az egyik nyitva hagyott ablakot elhúzva bemászott a koroncói buszmegállóban leállított helyközi buszba. Először megpróbálták beindítani a buszt, de ez nem sikerült.

    Ezután széttörtek két beltéri lámpát, a műszerfalból pedig kitépték a rádió hangszóróját és a pénztárgépet. A polgárőrök ezt látták, és ki is hívták a rendőröket, akik bevitték a tiniket a rendőrségre. A fiúk beismerték a tettüket. (Kisalföld)

  • Megcsinálták a Balaton első jégkörhintáját, ami egyesek szerint jégkörszínpad - írják a videó és a jégkörhinta készítői a BL Yacht Clubtól a videó ismertetőjében. Nagyon jól néz ki, de biztos nem mernék ráállni. 

    jegkor1
    Fotó: Youtube