János, Pál
22 °C
33 °C
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
  • Donald Trump azzal robbant be az amerikai elnökválasztási kampányba, hogy megígérte, elnökként falat építtet az amerikai-mexikói határra, amiért a mexikói kormány fog fizetni. Azt viszont egész eddig kevesen tudták, hogy Trump egyszer már megpróbálta ezt a trükköt eljátszani, csak nem országgal, hanem skóciai golfpályával. 

    Trumpnak Aberdeenben van egy golfpályája, amit 2012-ben nyitott meg, és nem tetszett neki, hogy a felső tízezernek szánt pálya és resort szomszédságában skót gazdák tanyái vannak, akik Trump megfogalmazásában "úgy élnek, mint a disznók". Ezért megpróbálta különböző jogi trükkökkel elérni, hogy a gazdák adják el neki a földjüket, majd amikor ez nem sikerült,

    földsáncot építtetett a golfpálya és a szomszéd telek határára, majd benyújtotta  cehhet a szomszédnak. 

    David Milne, az érintett szomszéd, akinek a háza zavarta a kilátást Trump golfpályájáról, azóta sem fizette be a csekket, viszont egész kis mozgalmat szervezett a környéken Trump ellen. Most pedig, hogy a milliárdos elnökjelölt ismét Skóciában járt, hogy egy újabb golfpályát nyisson, Milne Mexikói zászlót húzott fel a telkére, úgy, hogy az szépen látható legyen a golfpályáról. Milne szerint ha vele se működött ez a trükk, akkor Trump nem gondolhatja komolyan, hogy egy egész országgal majd működni fog.