Zsanett, Janka
17 °C
27 °C
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
  • Már vasárnap este is ömlött az eső Párizsban, ezért hétfőn először a délelőtt 11 órás kezdést kellett elhalasztani, de aztán délután bejelentették, hogy törölték az egész napi programot.

    A képeken is jól látszik, hogy áll a víz a ponyvával letakart pályákon. Utoljára 16 éve kellett egy teljes napot törölni az időjárás miatt. Néhány év múlva egyébként már elvileg jön a tető a Garrosra is, szóval legalább a legfontosabb mérkőzéseket le lehet majd játszani.

  • 15 percig örülhetett a zsákmányának az a férfi, aki egy szögligeti postán a bevételt követelte, amivel később távozott is, miután egy kés előrántását helyezte kilátásba ellenszegülés esetén. A 11 óra 45 perckor megszerzett zsákmány a déli harangszóra megkerült. Ha jól számolom a kép alapján 129.000 forintot zsákmányolt a 46 éves perkupai F. József, akit előállították a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítanak. 

  • Nehezen tudjuk eldönteni, hogy mi lehetett a valószínűbb: Szíjjártó Péter annyira megmarkolta Volkov Vlagyimir Dmitrijevics, az oroszországi Mordvin Köztársaság vezetőjének a kezét, hogy az enyhe, de kitartó szorítást érzett a szervezetében, és minden vér a fejébe tolult, vagy éppen fordítva, Dmitrijevics mérhetetlen erejével annyira túltolta a kézfogást, hogy a magyar külügyminiszternek görnyednie kellett.

  • Februárban adta ki legújabb lemezét az ausztrál Led Zepként emlegetett Wolfmother, a Victorious turnéja pedig két körben is megjárja Európát: Magyarország a tavaszi etapból ugyan kimaradt, ősszel azonban pótolják az elmaradást: november 9-én, szerdán este az Akváriumban játszanak majd. Az albumról egyébként cikkeztünk a Stenken is: nekünk annyira nem tetszett, de azt írtuk, Jack Black valószínűleg nyelvet öltve csettintene a dalok hallatán.