Izsó
13 °C
29 °C
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • A nyugatabbra is egyre ismertebb Farbwechsel kiadóhoz tartozó Alpár egyik dalának hangsoraiból készített táskát a magyar Müskinn divatkmárka.

  Alpár egyike a fővárosi analóg techno színtérnek, és az alkotói folyamatának egyik része, hogy véletlenszerű gép generálásból készült motívumra építi fel később a zenéit, adja hozzá a szólamokat.

  A Müskinn kollekciója hasonló elv alapján készült, minden szólam egy-egy fizikai anyag: PVC-fólia, bőr, cérna, kötél és szivacs. A zenében hallható sávok változása alapján készültek el a táskák, így úgy épülnek egymásra, váltakoznak különböző anyagok, ahogy a zenében kapcsolódnak egymáshoz a szólamok.

 • Szuperhősnek, pontosabban kettő hibridjének öltözve apasztotta meg egy férfi az egyik salamancai közért sörkészleteit, írja a WIVB New York állambeli hírportál. A férfi 36 dobozos Bud nevezetű, amerikai típusú sörpótló italt vitt el a boltból, majd magát semmitől sem zavartatva kisétált. A fején Amerika Kapitány maszkjával, a testén Batman ruhájával. Ő nem az ő hős, akire a salamancaiaknak szükségük van, ő az, akit megérdemelnek!

 • Bár láttam már fura eladó ingatlanokat az Urbanista nyolcéves történetében, de azért ezen tényleg megütköztem. Amikor először megnyitottam a hirdetést. Azt hittem, csak valami vicces kép van feltöltve hozzá, aminek semmi köze nincs a kecóhoz. Aztán mikor végigpörgettem az egész galériát, gyanús lett, hogy mind a tíz fotón bánya van (a bányászoknak meg szép autói).

  Utána a szövegből kiderült, hogy nem véletlenül: hat különböző kavicsbányát hirdetnek az Otthontérképen az ország legkülönbözőbb pontjairól.

  Nem vagyok bányaipari szakértő, így aztán mostanáig eszembe se jutott, hogy ezeket is ugyanúgy ingatlanhirdetési portálokon nyomják, mint a szoba-konyhás garzonokat. Ha valakinek van pár száz milliója csemegézhet belőlük.

  Ja és szuterén megjelöléséért piros pont, szerintem tök jó poén.

 • Egy kanadai vízvezeték-szerelő ma az internet népének aktuális kedvence, miután kitette Instagramra, hogy milyen autóval furikázik:

  Persze a poén csak zöld pólóval működik, de simán megéri 8-10 egyforma pólót beszerezni a tréfa kedvéért: