Simon, Szimonetta
1 °C
12 °C
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
  • A Grapheine nevű dizájnercsapatnak elege lett abból, hogy hiába ők a szakemberek, akiket a laikusok épp azért bíznak meg grafikák elkészítésével, mert nekik ez a szakmájuk, a megrendelőnek meg nem, azért a laikusok mégis mindig mindent jobban tudnak, és nincs az a jó ötlet, amit ne szólnának le.

    Ezt próbálták kifejezni azzal, hogy megmutatták, szerintük mit szóltak volna a tudálékos ügyfelek, ha ők lettek volna a világ mára leghíresebbé vált plakátjainak megrendelői. Ide kattintva érhető el az összes.

  • Gerliczky Bence fantasztikus CAF villamosát nem is olyan rég posztoltuk a Mindeközbenben, de már akkor éreztük, hogy nem ez lesz az itt az utolsó pesti legójármű. Egy lelkes építő, Raáb Donát küldött pár képet ízelítőnek, miket is csinálnak azok a 15 és 50 év közötti alkotók, akik egyszerre tartoznak két igen elszánt szubkultúrához: a legósokhoz és a kötöttpályásjármű-fanatikusokhoz.

    Mint írta, "ezek voltak a jobb képek, amik a jelenlegi laptopomon vannak, de az az országosan kb. 10 építő, aki ilyesmiben utazik, 4-5-ször ennyi járművet és terepasztalt termelt az elmúlt években".

    Isten tartsa meg a jó szokásukat!