Kelemen, Klementina
3 °C
7 °C
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • A világbajnok futballista, Bastian Schweinsteiger nem lehetne boldogabb. Felesége, a korábbi teniszező Ana Ivanovic posztolta ugyanis a következő képet.

  ivanovic
 • Robby a robot lett minden idők legértékesebb filmes kelléke, miután egy aukción 5,38 millió dollárt (1,4 milliárd forintot) fizettek érte. Robby az 1956-os sci-fi klasszikusnak, a Tiltott bolygónak hála lett világhírű.  

  Nem rossz pénz ez ahhoz képest, hogy Robbyt 100 ezer dollárba kerülne csak összerakni. Az 5,38 milliós vételára ráadásul hivatalosan rekord, ugyanis többért kelt el, mint Marilyn Monroe fehér ruhája (Hétévi vágyakozás) vagy az eredeti Batmobile. 

  (Via)

 • 87 éves korában meghalt a szicíliai maffia legendás vezére, Salvatore "Toto" Riina. A Cosa Nostra egykori feje 1993 óta ült egy pármai börtönben, miután 150 gyilkosságban találták bűnösnek, és ezért 26-szoros életfogytiglani börtönbüntetést kapott. Ezzel együtt is volt neki családja, akik szerettek volna volna elbúcsúzni tőle a Facebookon, azonban ezeket az üzeneteket a Facebook törölte.

  Nem mintha a Facebookot (ami lazán engedte eddig az orosz propagandát) annyira érdekelné a dolog, egyszerűen az történt, hogy egy csomó felhasználó felnyomta a Riina-család posztjait, hogy azok megszegik a Facebook-szabályokat. A cég azonban gyorsan utánanézett a dolognak, rájöttek a hibára, és nyilvánosan bocsánatot kértek a kellemetlen malőrért.

  (Via)

 • A vadász John Wardynskinek jó napja volt november 16-án, ugyanis sikerült lelőnie egy 6 pontos szarvast. Azonban még mielőtt nagyon elkezdhetett volna örülni, jött egy medve, aki a lelőtt szarvast nemes egyszerűséggel lenyúlta. 

  Hiába mondta a vadász a medvének, hogy "Ne, ne, ne, ne, ne!", az állat valaminek nem hallgatott rá. Lelőni viszont nem lőhette le, a kiabálás sem használt, így hát jobb híján kénytelen volt beletörődni a dologba.