Zelma, Rajmund
-10 °C
-3 °C
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • A dályai kanyarban készült ez a videó, ahol az erősen zajló, néhol teljes szélességében jeges Dunán dolgoztak a magyar jégtörők.

 • Ahogy múlt héten megírtuk, megúszta a népszigeti stéghez fagyott róka, mindössze a farkának egy részét kellett amputálni, a lábát meg tudták menteni az orvosok.

  16265233 1379341748774847 3618340882153265348 n
  Fotó: Állatmentő Liga

  Az Állatvédő Liga most posztolta, hogy a Fagyi névre keresztelt rókának befejeződött a kezelése, ma átszállították a Rex Állatszigetre, ahol tavaszig biztosan maradhat.

  Az újpesti Farkaserdő mellett található kéthektáros élményparkban számtalan kutya és cica mellett nemsokára Fagyit is meglátogathatják majd rajongói.

 • Legalábbis a videó végén nem úgy tűnik, mint aki jól van, bár én nem bírom elhinni, hogy ennyi kaja fizikailag elfér bárki gyomrában. De talán nem csupa hazugság az internet és vannak még igaz dolgok, adjunk egy esélyt ennek is.

 • A hó fogságából mentettek ki három kutyakölyököt a lavina által betemetett közép-olaszországi Farindola közelében lévő Rigopiano hegyi szállónál január 23-án öt nappal a hóomlás után.

  A mentõegységek eddig tizenegy túlélőt és öt holttestet találtak huszonhárom embert továbbra is keresnek.