Előd
5 °C
12 °C
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Pár romantikus esküvői fotó reményében ment az erdőbe a kaliforniai John Awesome és Nydia Hernandez, viszont arra nem számítottak, hogy belefutnak egy helyi black metal zenekarba, akik épp pihenőjüket tartották az új lemezükhöz készülő fotók készítése közben. 

  A párt fényképező Janet Wheeland szólította le a srácokat, megdicsérve a külsejüket. Hamar összehaverkodtak, és Awesome szerint a rendkívül készséges és aranyos srácok örömmel mondtak igent a felkérésre, hogy egy pár fotón együtt pózoljanak  a párral. 

  JfLZfqM
  Fotó: Janet Wheeland  A fotót azóta több mint 600 ezren nézték meg Imguron

  A pár jövő őszre tervezi az esküvőt, és szerintük már csak azzal lehetne szintet lépni, ha megjelenne a zenekar az esküvőn és rázendítenének. 


 • Minden napra jut egy baleset a Flórián téri kereszteződésben, ma délben is hatalmas csattanást hallottunk az Index irodájából. Két autó ütközött, a mentők a képpen épp az egyikből szednek ki egy sérültet.

  Kérjük, tényleg óvatosan vezessenek ebben a csomópontban, mert veszélyes.

 • Persze, je suis Népszabi, na de ki gondolta, hogy ezt szó szerint veszik?

  A kép (amin természetesen csak elírták a sajtókártyát) a Kaspersky Lab éves kiberbiztonsági hétvégéjén készült, amit idén Máltán tartanak, én meg majd jól megírom, mit érdemes tudni róla. Ide az Indexre, de tényleg.

 • Valószínűleg a phoenixi állatkertből kóborolhatott el az az emu, amit egy arizonai autópályán fogtak be a rendőrök -írja a CNN. A struccalakúak rendjébe tartozó, hosszúlábú állatot autósok vették észre és jelentették a rendőröknek, akik egy lasszó segítségével elfogták az állatot és biztonságos helyre szállították.

  161022000320-az-emu-1-exlarge-169