Magdolna
19 °C
35 °C
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • image (1).png

  A rengeteg edzést ma végül egy teljes borotválkozással és hajvágással koronázta meg, úgyhogy most már a védjegyévé vált fizimiskával várhatja az úszószámokat. Kattintsa végig, ahogy Cseh László magánemberből versenyzővé válik.  

  Ready! #haircut #shave #fina2017 #swimming #bp2017

  Cseh László (@csehlaszlo) által megosztott bejegyzés,

 • Dragomán György duplázott a BKK-ügy kapcsán. Az elgépeléseit kiszúrókat feljelentéssel fenyegető író, egy Svejk idézettel kommentálta a nap legforróbb hírét! 

 • A Bordeaux-i állatkert kifutóján száz köbméteres medencét kapott a park két jaguárja. A vízben halak is úszkálnak, így az üvegfalon keresztül azt is láthatják a látogatók, hogyan vadásznak a víz alatt ezek az állatok.

 • Szegény nem is olasz, hanem francia, de a tágterű Oroszországból nézve Jevrópában van ez is az is, így simán belefér, hogy egész tésztagyárat "Macron makarónija" néven indítsanak el.

  Hogy az „OOO Makaronnaja Fabrika Makrona” (a három O a Kft.-t jelöli) csak véletlenül trafált bele a francia elnök nevébe, vagy jó politikai érzékkel rátapintott, hogy nyerni fog, nem tudni, a céget mindenesetre tavaly decemberben, Macron megválasztása előtt négy hónappal jegyezték be. 

  De Macron ez a Makron? Valóban, a cirill betűvel leírt Макрон lehetne akár valami egészen más is, de a Moszkvához közeli cég latin betűkkel megadott e-mailcíme macrona@kaluga.ru (a macron utáni "a" a birtokos jele), szóval mégis úgy tűnik, hogy a cég „Macroné”, bár tekintettel Macron karcos megnyilatkozásaira Oroszországról, ez a név nem biztos, hogy annyira nyerő, mint a vodkához a Putyinka.