Katalin, Kitti
5 °C
16 °C
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Tegnap a barátnőm ezzel a két szívószálra ragasztott, barna papírbajusszal állított haza, pedig nem tüntetni volt, hanem Veresegyházon, a (volt) tájházban. Ott ugyanis Veresi bajuszok címmel nyílt kiállítás, ahol a látogatók kezébe ilyet nyomnak ajándékul.

  A neten elég kevés infó van róla, de állítólag elég érdekes, egy csomó archív fotóval, meg régi bajuszápoló kellékkel. Sőt! A meghívó szerint magának a Magyar Bajusz Társaság szakmai támogatásával készült, ami még nekem, beretvált arcú, pesti embernek is igen izgalmasan hangzik.

 • Mi a közös zenész Mohammed Fairouzban és az elhunyt bokszlegenda fiában, Muhammad Aliban? Az, hogy a muszlimok közt túlzottan gyakori a nevük, és emiatt állandóan szivatják őket az Egyesült Államok határánál - írja a Washington Post.

  Pedig amerikai állampolgárok, és ha a nevük nem is mond semmit a határőröknek, elvileg azért veszik le mindenkinek az ujjlenyomatát, hogy azonosíthatók legyenek.

  Farouzt legutóbb minden magyarázat nélkül négy órán át fogva tartották a New York-i JFK reptéren, és amíg ott várakozott, nem telefonálhatott, nem olvashatott vagy hallgathatott zenét, csak egy műanyag széken ücsörögve kellett várnia. Ezen annyira kibukott, hogy írt is egy cikket az Independentre.

 • Az első afroamerikai first lady chicagói szülőháza kapott egy csinos falfestményt Chris Devins művésztől. A Michelle Obama előtt tisztelgő műalkotás mondjuk akár kritikának is beillene, mert hát egy demokrata elnök feleségéről miért egy ókori rabszolgatartó rezsim vezetője – vagy annak felesége – jut eszébe?

  hjkl

  Oké, erőt sugároz, és a first ladyként meglehetősen aktív Michelle Obamához ez passzol – bár közben azt is sejteti, hogy a valódi erő az ő kezében volt, nem a fáraóéban, az elnökében.

  Na, de kiderült, senkinek sem ez a baja Chris Devins művével, hanem, hogy bizony plagizált – írta a CNN. Egy évvel az ő  munkája előtt ez jelent meg az Instagramon:

  És nem Devinstől, hanem Gelila Mesfintől. Devins állítja, csak később látta Mesfin képét.

  Plágium vagy sem?

  • 1464
   Ilyen véletlen nincs
  • 460
   Van vezető, akiről nekem is fáraó jut eszembe
 • Screen Shot 2017-04-30 at 13.48.21.png

  A Budapest Taxi 37 autóval készített élőképet egy kampány részeként, hogy felhívja a figyelmet a hólyagrák korai felismerésének fontosságára.

  "Hazánkban a hólyagrák az összes daganatos megbetegedések mintegy 3 százalékát teszi ki, Magyarországon átlagosan 2600 főt érint a betegség. A hólyagrák a férfiaknál a 4., a nőknél a 8. leggyakoribb daganattípus" - írja közleményében a Gyógyulj Velünk Egyesület, akik a Roche Magyarország és a Budapest Taxi együttműködésével indítottak kampányt.

  A legfontosabb üzenet, hogy az emberek forduljanak orvoshoz, így körzeti orvoshoz, urológushoz, ha eltérést találnak a vizeletükben.