Kinga, Kincső
19 °C
32 °C
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Homokot eladni a Szaharában, jeget az Antarktiszon, mangalicakolbászt Jeruzsálemben, hazugságvizsgálót a Rogán-minisztériumban? Mindez smafu ahhoz képest, aminek a debreceni Aldiban futottak neki olvasónk fotója szerint. Húsvéti kosár, praliné, csokoládé – van itt minden, amire júliusban elengedhetetlenül szükség van. Mondjuk nagy tolongást nem látni a képen, de nyilván ez csak véletlen.

 • drstrange clk

  Benedict Cumberbatch össze-vissza kutyul egy egész nagyvárost. Tiszta Inception.

  Cumberbatch játssza a címszereplő Stephen Strange-et, a zseniális sebészt, aki aztán egy baleset miatt nem tudja használni a kezeit. A gyógyulás felé viszont a misztikus utat választja, ahol segít neki egy kopasz Tilda Swinton, és meg kell akadályozni a vérző szemű Mads Mikkelsent. Ha jól értem ezt az egészet. Azt értem, hogy van olyan képesség, hogy valaki átrendezi egy épület utcaképét. De ilyenkor vajon mit szólnak a járókelők hozzá? Remélem kiderül november 3-án idén, ugyanis akkor mutatják be.

  Itt pedig meg lehet nézni a film első előzetesét.

 • Vagyis nem mi, hanem a Tusványos Facebook-oldal fotósai. És persze a két felkészült versenyzőnek nem volt nehéz dolga, Orbán Viktor öltözködése olyan simán hozta a papírformát, mint a Fradi magyar bajnoki és nemzetközi kupaszereplése (sétamenet és leégés). Megtalálja, kikre gondoltunk? Jövőre egyébként én tuti kitelepülök pár napra oda néhány tucat durván felárazott kockás inggel, szerintem arányaiban simán lehet annyit kaszálni rajtuk, mint haveroknak kipattintott belvárosi ingatlanokkal. Vagy majdnem annyit.

  13724054 10153714152795823 8118835448101987873 o
  Fotó: Kiss Gábor / Facebook/Tusványos
 • Kirabolta és egy másik férfivel együtt megverte a kártyaparti nyertesét egy aranyosapáti férfi, aki azon háborodott fel, hogy a nyertes fel akar állni a nyereményével az asztaltól, és menne haza. A nyertes súlyos sérüléseket szerzett, de H. Ervin helyi lakost elfogták, és a fenti videón látható egy fél percben, hogy megkapta méltó büntetését is.