Márk
6 °C
21 °C
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Egy YouTube-felhasználót felkúrt a rockzene mai állapota (unalmas, béna, semmi karakter), és egy szintin összerakott egy átlagos rockszámot, ami pont úgy szól mint BÁRMELYIK Nickelback-nóta. Ha nem lenne ennyire tenyérbemászó a stílusa, sokkal viccesebb lenne, de így is lehet röhögni rajta.

 • Az Indiana Pacers is pályázik a 2021-es NBA All-Star-gála megrendezésére, ennek örömére csináltak egy kis felhajtást New Yorkban a csapat elnökével, a 206 centis korábbi legendás játékossal, Larry Birddel.

  Hogy hogyan fért bele Bird a kocsiba, arról elképzelésem sincs.

 • 0?c=76646592 0&h=900
  Fotó: Otthontérkép

  - írja az ingatlanos. Persze ettől függetlenül érdemes végigpergetni ennek az erzsébetvárosi lakásnak a képeit a hirdetésben . Tényleg minden négyzetcenti le van festve, még az ajtókra és az ablakokra jutott belőle. Az egyik képen le is olvasható a díszítés dátuma:

  MCMXCIII

  Az angol nyelvű rész szerint amúgy a Mátyás-templom és az Országház renoválásában részt vevő egyik mester munkái a képek. (Köszi a tippet Klári!)

 • Eredetileg még úgy adta ki a Marvel, hogy a következő két Bosszúállók-film címe majd Infinity War I. és II. lesz, aztán gyorsan változtattak ezen, és csak a harmadik rész kapta meg az Infinity War címet.

  Aztán a filmeket rendező Russo testvérek közölték, hogy jobb is ez így, mert valójában két teljesen elkülönülő sztoriról van szó, így csalóka lett volna őket a címmel összekötni. Éppen ezért a 2019. május 3-ra ígért negyedik Bosszúállók címét nem tudjuk még, és egy darabig nem is fogjuk tudni, az ugyanis lelőné az addigi Marvel-filmek történéseinek egy részét.

  2019 tavaszáig még hét filmet dob ki a Marvel, a legvalószínűbb az, hogy a jövő májusi Infinity War után tudjuk meg a következő Bosszúállók címét.

  Persze lehet, hogy Zoe Saldanának, vagyis a Galaxis őrzői Gamorájának máris sikerült elspoilereznie, ugyanis egy interjúban azt mondta, hogy az Infinity Gauntlet lesz a cím. Vagy csak viccelt, mert ha tényleg ez a cím, akkor az nem is spoiler.