Szabina
4 °C
12 °C
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • A fehér-arany/kék-fekete ruha után újabb megtévesztő képen pörögnek azok, akik ennyire ráérnek.

  A nagy kérdés, amely foglalkoztatja a világ populációjának egy jelentős szeletét, hogy most akkor ez egy olajjal bekent, fénylő lábpár; vagy a lábpáron látható fehér vonalak valójában nem fényvisszaverődés miatt vannak ott, hanem eleve fehérrel vannak felfestve rá?

  shiny-legs-or-white-paint-optical-illusion-trending-large trans+
  Fotó: Leonardhoespams / instagram
 • Böngészhető változatért kattintson a képre
  Böngészhető változatért kattintson a képre
  Fotó: Hungaricana

  Tudja, hogy az ön utcájában hányan haltak hősi halált 60 évvel ezelőtt? Tulipán Éva történész, (Hadtörténeti Intézet) és Molnár Gábor térképész (ELTE) csináltak egy térinformatikai adatbázist, ahol minden ismert áldozatot térképre vittek. Pontosan kereshető, hol, mikor és milyen sérülés végzett az áldozatokkal, de természetesen várják a további információkat is.

  A térkép részletes keresővel és további információkkal a Hungaricana oldalán érhető el.

 • A 444 írt ma a kívülről lesötétített üvegű, de belülről átlátszó kisteherautóról, amiben pornófilmet forgatnak Budapest közepén. Az autóra egy papírt biggyesztettek, amin arra hívják fel a figyelmet, hogy a közterületen való sétálás miatt bárki bekerülhet a pornófilmbe, persze ez jogilag eléggé aggályos.

  Most megnéztük, hogy már több tucatnyi ilyen videót készítettek ebben az autóban, nagyjából arra a sémára építve, hogy beépített, de gyanútlannak eladott lányt a fiú becsábítja a kocsiba, ott pedig megcastingolja. Jellemzően a Nagykörúton és az Andrássyn áll (illetve mocorog) a pornóbusz: ha kíváncsi, hogy néz ki belülről, itt megnézheti, de egy kicsit átalakítottuk, hogy semmi illetlenség ne legyen a képen.

  Forrás: ncore.cc
  Forrás: ncore.cc
 • A Bumm.sk cikke szerint kitüntették azt a hidaskürti plébánost, akit tavaly áprilisban 

  samponlopáson érték a galántai szupermarketben.
  110183005

  A biztonsági őrök kihívták a rendőröket, a 60 éves Sz. Antal zsebéből pedig előkerült a 2,70 eurós sampon - ezért a helyszínen 30 eurós pénzbírsággal sújtották.

  A plébánost ennek ellenére most kitüntette a Nagyszombati Területi Önkormányzat. Az emlékérmet a Nagyszombati kerületben való lelki és szociális fejlődéshez való hozzájárulásáért ítélték oda neki.

  A Nový Časnak a plébános azzal indokolta a kitüntetését, hogy 32 éve szolgál, amikor pedig a lopásról kérdezték, azt felelte, hogy

  semmi sem történt, minden tisztázódott.

  A lap ezután megkereste a rendőrséget, ahol cáfolták, hogy semmi sem történt volna.

  Megerősíthetjük, hogy ezt az esetet vagyon elleni bűncselekményként tartja számon a rendőrség. A bűncselekmény 2015 április végén történt és a személyt a vonatkozó törvény értelmében a helyszínen pénzbírsággal sújtották.