Menyhért, Mirjam
10 °C
25 °C
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Egy életre elég Ferrero csokigolyót loptak maguknak a tolvajok múlt héten Svédországban egy kamionból – írta a The Local.

  A szállítmányra egy parkolóban csaptak le a tolvajok. A sofőr csak reggel vette észre, hogy pótkocsit feltörték és négy tonna csokigolyót vittek el raklapokkal együtt. 

  Kereskedelmi áron a lopott csoki értéke 35 millió forint körül van, ami megmagyarázza, hogy nem egyszerűen édesszájú banditákról van szó. Ráadásul a termék nem romlandó, kis tételekben is eladható, negyedáron is jó pénzt lehet vele keresni.

  Van egy sokkal érdekesebb kérdés: hogy a bánatban lehet leemelni nyolc raklapot, egyenként fél tonna áruval úgy, hogy közben nem ébredjen fel a fülkében alvó sofőr?

 • Az eset Albuquerque-ben, Új-Mexikóban történt, főszereplőnket, Angelo Drew Martinezt stopposként vette fel a három focista. Martinez egy idő után egy pisztolynak látszó tárggyal kezdett hadonászni, azt követelte, hogy szálljanak ki, és einstand van, az autó innentől, jó GTA-s szokás szerint az övé. A focisták szuboptimálisnak ítélték meg a tervet, egy óvatlan pillanatban lefegyverezték (akkor derült ki, hogy a pisztoly nem igazi), és pár pofonnal jobb belátásra bírták. Mire a rendőrség kiért a helyszínre, szerencsétlen Martinez így nézett ki:

  1503364191714.png?ve=1&tl=1

  A motozásnál találtak nála egy kést, és egy egészen szórakoztató helyesírási hibákkal megírt üzenetet egy cetlin, miszerint adják át neki az autó kulcsait, és akkor senkinek nem esik bántódása. Ez végül is majdnem bejött. (via)

 • A BKK azt írta a Facebookon, hogy az út is beszakadt, emiatt a 212-es busz mindkét irányban a Jagelló úton át közlekedik, nem érinti a Csörsz utcai megállót. A BAH-csomópontnál és a Sirály utcánál, a 110-es és a 112-es autóbusz megállójában lehet felszállni.

  cso1
  Fotó: Olvasónk, Gergő
  cso2
  Fotó: Olvasónk, Gergő
 • Kanada északi részén augusztus közepén hatalmas kiterjedésű erdőtüzek voltak, a füstjük megkezdte útját a légkörben. Az Időkép szerint a füst a légkör felső részén uralkodó erős nyugatias áramlással Európa, és így hazánk fölé is eljutott.

  szabea93-fust.png-2017-08-22-11-42-47.png
  Fotó: Időkép

  A füst fátyolos megjelenésű sávok formájában elsősorban a reggeli műholdképeken is jól látható, sőt a reggeli és esti órákban időnként szabad szemmel is megfigyelhető az égen. Az Időkép Tihanyban működő webkamerája is megörökítette: