Előd
5 °C
12 °C
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Spanyolország jövőre népszavazással dönti el, hogy az ország  katalán lakossága független legyen Madridtól, avagy sem. Ennek a szimbóluma lehet a spanyol partoknál frissen felfedezett kétfejű macskacápa-embrió, amelyiknek könnyen lehet, hogy egyik feje katalán függetlenséget támogatja, a másik meg nem.   Mielőtt pánikban osztaná meg a fél világ, a kutatók rögtön leszögezték, hogy minden bizonnyal genetikai eredetű jelenségről van szó, és nem kell rögtön atomkatasztrófát sejteni a dolog mögött,  meg kétfejű embereket vizionálni a spanyol tengerparta. 

 • Mármint éppen úgy mászott rá egy görög búvár arcára egy polip. A kíváncsi puhatestű nem sokkal a találkozás után dönt úgy, hogy a legjobb helye a búvár szemüvegén van, úgyhogy nem is habozik rácuppanni. 

  Azt a búvár sem tudta eldönteni, hogy az állat barátkozik, vagy megtámadta, de ha valaki tudja az mindenképpen írja meg! Az eredmény tényleg az Alien filmekbe illő, szerencsére van róla videó is, úgyhogy meg lehet nézni:

 • Lehet, hogy eddig egy cornetto alatt éltem, de nem tudtam a Radiooooo.com oldal létezéséről, ám amióta tudok, megváltozott az életem. Például Roland kollegámmal órák óta hallgatjuk a hetvenes évek olasz funkslágereit. A világtérképen kiválasztunk egy országot, majd tízéves ugrásokkal utazhatunk az időben, szemezgetve a zenei kínálatból. Tovább is finomíthatjuk persze, lassú/gyors/furi gombokkal, meg van lájkolás, gyerekdoboz gyerekdalokkal, és partysziget. 

  De persze lehet afgán cuccot nyomni 1940-ből, afrikai jazzt, és a magyar felhozatal is erős! Külön jó, hogy utána rákeresve a dalokra a Youtubeon, csomó elképesztő filmre is akadhatunk. Hajrá!

 • Pár romantikus esküvői fotó reményében ment az erdőbe a kaliforniai John Awesome és Nydia Hernandez, viszont arra nem számítottak, hogy belefutnak egy helyi black metal zenekarba, akik épp pihenőjüket tartották az új lemezükhöz készülő fotók készítése közben. 

  A párt fényképező Janet Wheeland szólította le a srácokat, megdicsérve a külsejüket. Hamar összehaverkodtak, és Awesome szerint a rendkívül készséges és aranyos srácok örömmel mondtak igent a felkérésre, hogy egy pár fotón együtt pózoljanak  a párral. 

  JfLZfqM
  Fotó: Janet Wheeland  A fotót azóta több mint 600 ezren nézték meg Imguron

  A pár jövő őszre tervezi az esküvőt, és szerintük már csak azzal lehetne szintet lépni, ha megjelenne a zenekar az esküvőn és rázendítenének.