Hortenzia, Gergő
3 °C
7 °C
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Idén is megszervezik az Add Tovább nevű kezdeményezést, ami arról szól, hogy összegyűjtik országszerte gyermekotthonokban vagy nehéz körülmények között élő gyerekek karácsonyi kívánságait, amiből készül egy internetes adatbázis, amiből mindenki kiválaszthatja, hogy melyik gyerek karácsonyát szeretné szebbé tenni. A szervezők pedig gondoskodnak róla, hogy az összes ajándék, szépen becsomagolva eljusson a rászorulókhoz.

  Az Add Tovább 4 éve 60 gyerekkel indult, mostanra pedig már eljutottak oda, hogy 500 gyerek kívánságát sikerült közösen teljesíteni.

  Az ajándékokat december harmadikán a Kioskban gyűjtik össze, ahol egy nagy közös csomagoló bulit rendeznek. Az akció részleteiről a honlapon vagy Facebook oldalukon lehet további információkat szerezni.

 • ghfd

  Nem sokat tudunk erről a videóról, csak annyit, hogy a sofőr egy kamionok elől lezárt útra hajtott fel, ahol pont az erős szél miatt  volt kamionstop. A mögötte haladó járműből vették fel, ahogy minden vitorlástehetségét összeszedve próbálja az úton tartani a 4 kerekét. 

 • Szombaton az előrejelzések szerint csak 20 fok lesz Habarovszkban, de az orosz bajnokságban ennek ellenére is megrendezik az SKA Habarovszk és a CSZKA Moszkva mérkőzését. Sőt, a szeles időjárás miatt még a ténylegesnél is néhány fokkal hidegebbnek tűnő időben lépnek majd pályára a játékosok, de mindkét csapat készen áll.

  Hétfőn egyébként az SKA hasonló körülmények között fogadná a Lokomotiv Moszkvát, ami viszont már kérvényezte, hogy helyezzék át a mérkőzést Szocsiba, mert szerintük komolyan veszélyezteti ez a hideg a játékosok egészségét. (Lenta.ru)

 • Nem lennék most a chemtrail hívők helyében, ugyanis az amerikai tengerészgyalogosok pilótái poénból egy hatalmas péniszt rajzoltak az égre Washington államban.

  scrn.png

  A dilis pilótáknak jobb helyeken ilyenkor csendben falaznának, de az amerikai haderő nem ilyen hely, úgyhogy közleményben gyorsan elhatárolódtak a műalkotástól:

  "A Haditengerészet pilótáinak a legmagasabb szintű elvárásoknak kell megfelelniük, ami itt történt, az teljes mértékben elfogadhatatlan,

  nincs semmiféle gyakorlati haszna

  és felelősségre vonjuk a pilótákat."

  (Slate)