Valéria
12 °C
16 °C
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
  • "Még az is lehet, hogy McQueen súlyos balesetet szenved, depressziós lesz, de aztán a barátai megmutatják neki, mi igazán fontos az életben, így magára talál, visszatér a versenypályára, és akkor szenved csak halálos balesetet, hogy nagyobbat üssön, és világszerte szülők milliói taníthassák meg a gyerekeknek, hogy az autósport veszélyes, az elmúlás meg örök"  - írtuk a Verdák 3 előző előzetesét látva. Most kijött egy újabb trailer, amiből kiderül, hogy szegény  McQueen tényleg nagyon súlyos balesetet szenved, de azért a jóslatunk többi részére nem vennénk mérget. A  Pixar mese 2017. június 16-án kerül a mozikba.  

  • Május 1-jén 100 kocsmáros mutatja meg, mire képes egy bográccsal. Ez lesz a Kocsmajális, vagyis a Dürer Piknik Park és a Budapest Bike Maffia adománygyűjtő bográcsbalhéja a Városliget szomszédságában. A nagy eszem-iszom nem öncélú, a résztvevők a Sweet Home kezdeményezést segítik: egy rászoruló család önkormányzati bérlakását újítják majd fel a padlótól a plafonig - többek között - a Kocsmajálison befolyt bevétel összegéből. 

    A buli gerincét amúgy idén is egy pénzdíjas verseny adja, de a lényeg persze nem ez. Aki a hangulatra kíváncsi, nézze meg a 2015-ös Kocsmajális videóját, aki pedig a további részletekre, az kattintson ide.

  • Még a fényképét is megörökítették. Az ember kényelmesen ülve nézheti, minden nap. 

    Fotó: Csizmazia Zoltán
    Fotó: Csizmazia Zoltán