Lenke
18 °C
31 °C
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Pontosabban a tegelések? Na, most megnézheti, milyen az, ha normális betűtípussal firkant valaki a falakra. Nem tudjuk, ki volt, csak az imguron találtuk a képeket ezen az oldalon át.

   
 • Csak mert ez a pár igen. Mondhatni, kimaxolták az esőt. Olvasónk küldte a képet a Nagyszőlős útról. 

  13817047 1051924958196611 289835124 n
  Fotó: Olvasói fotó / Index
 • Matt Damon rengeteget verekedett már kamerák előtt, úgyhogy pontosan tudja, hogyan kell hitelesnek látszani egy ártatlan bunyónak. A GQ magazin amerikai szerkesztőjével készített egy videót, amiben elmagyarázza, hogy mitől is tud hiteles lenni egy kamu ütés. A legfontosabb kérdés mindig, hogy hol van a kamera, ennek kell alárendelni mindent. 

  Mindez természetesen a Jason Bourne promóciójának a része, ami itthon július 28-án kerül a mozikba. A szériához nemcsak Damon, de az első három filmet rendező Paul Greengrass is visszatér. További szerepekben Alicia Vikander és Tommy Lee Jones lesznek láthatók.  

 • Cristano Ronaldo nevét viseli majd nemsokára a madeirai repülőtér, közölte a régiót vezető Miguel Albuquerque pénteken, hogy ezzel tisztelegjenek a szigeten született játékos előtt. A kétszeres aranylabdás, immár Eb-győztes futballista Albuquerque-kel közösen nyitotta meg a játékos első hoteljét a szigeten, itt történt a bejelentés. A sziget repülőterét eddig Santa Catarina repülőtérnek hívták.