Móric
9 °C
18 °C
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Screen Shot 2017-09-22 at 16.29.04.png
  Fotó: twitter.com/tamasnotin

  A Jobbik-közeli Alfahír újságírója posztolta Twitteren, hogy ismét köztéri plakátokon megy a kormányfő és környezetének gengszterezése. A plakátok ismét Simicska plakáthelyein jelentek meg - akárcsak a Ti dolgoztok - Ők lopnak - című kampányuknál, és ugyanazokat a fotókat használják az Orbán-Mészáros-Habony-Rogán kvartettről, mint akkor. 

 • A nyár egyik slágertémája volt a politikarajongó internetezők körében a kormányfő mágikus zöld inge, amit idén Tusványoson és Kötcsén is viselt. 

  tumblr ou00hssFZY1sa9eqao2 1280
  Fotó: saraborbala.tumblr.com

  De vajon miért? Sokan feltették már a kérdést, hiszen a messze földön híres kormányfő kedvenc színe köztudottan a lila, ez az ing pedig zöld. 

  Végre kiderült, az igazság, ami annyira szórakoztató, hogy színdarabra lehetne vinni:

  • Orbán fehér ingben ment tavaly a kötcsei piknikre, azonban mint sokan mások, leette valamivel. Talán valamilyen paprikással, de még az is lehet, hogy pörkölttel! 
  • Összepecsételt ingben mégsem beszélhetett a "hívekhez" - így jellemezte az összegyűlteket a jelenlévő, a sztorit Facebookon megosztó Bencsik Gábor, a Demokrata Magazin munkatársa. 
  • Valakik "kerítettek" Orbánnak egy másik inget, ami azt jelentette, hogy elkérték/levetették az Orbán mellett álló köztévé műsorvezetőjének zöld ingjét. 
  • A miniszterelnöknek nagyon megtetszhetett a kölcsön kapott ruhanemű árnyalata, mert egy nagyon hasonlót szerzett magának az idén nyári fellépéseihez. 

  Röviden ennyi. A teljes történetet - részletes fotódokumentációval - a 444-en lehet elolvasni. 

 • Az időjárás szélsőségességénél már csak a hétvégére eső ígéretes zenei programok ütnek el egymástól élesebben. Ha nem tudja még, hogy hol nyomkodja telefonján az időjárást mutató appokat, itt van néhány tuti tipp.   

  Pénteken Magyarországon játszik exkluzív koncertet a német Yacopsae, akikről azt kell tudni, hogy a fénysebességnél is gyorsabban képesek játszani. Dobosukat külön élmény figyelni, ha nem hiszik el, kattintsanak az alábbi videóra. A Dürer kertben megtartott koncerten játszik még a S.O.T.E., a Step On It, és a Liberal Youth, akik legfrissebb Zsarnok EP-jüket itt mutatják be.  

  Szintén péntek esti program egy exkluzív vetítése a zseniális Chasing Trane című filmnek, ami a tucatnyi John Coltrane dokumentumfilmek közül messze a legjobb. A filmben soha nem látott archív koncert van, családi videókkal van tele, és még a szaxofonozás ilyen formáját kedvelő Bill Clinton is visszatérő megszólaló a filmben. Az este nyolcas vetítés után a Szelevényi Ákossal kiegészült The Best Bad Trip is játszik, jazzőrülteknek kihagyhatatlan program. 

  Szombaton a nap-éj egyenlőséget fogják ünnepelni egy egész nap tartó szabadtéri bulin a Hajógyári-szigeten elterülő Golftanyán a BP Shop szervezésében. Az egész napot beterítő programok csúcsán, a naphoz illő misztikummal körülvett Claptone fog játszani aranymaszkban cilinderben. Az esemény kutya és gyermekbarát.  ( Ezt azóta az időjárás miatt sajnos át kellett tenni október 22-re, a Teslába. )

  Ha ez sem lenne elég szintén szombaton a dark, wave és a fétis szubkultúra hívei is ki tudnak kapcsolódni az angol Attrition koncertjére, ami a Kék Yukban lesz Planetdamage lemezbemutatóval, Black Nail Cabaret koncerttel, és synthwave kisteremmel körülpakolva. A mindenféle latex ruháknak mint tudjuk megvan az az előnye is, hogy lepergeti az esőt, úgyhogy akkor is nyugodtan el lehet indulni, ha éppen leszakad az ég. 

 • kristian-nairn-hodor-djing

  Ma este nem más lovagol a lemezeken a helyi PRYZM klubban, mint Kristian Nairn!

  Hogy ki?

  Az ír lemezlovas nem dj-ként lett világhírű, hanem azzal, hogy ő

  Hodor.

  És ki fog az első sorban tombolni az esti bulikán?

  Hát Isaac Hempstead Wright.

  Hogy ki?

  A srác most kezdi a helyi egyetemet, de nem erről híres, hanem arról, hogy ő

  Bran Stark.