Kristóf, Jakab
17 °C
24 °C
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
  • Malajziában betiltották, máshol épp ellenkezőleg, a maximumon nyomják a csúcsra járatott Puerto Rico-i világslágert. Az így vagy úgy megkerülhetetlen dalt ezúttal Venezuelában vette fel a fegyvertárába a hónapok óta tüntetésekkel szembenéző elnök – írta a BBC. Az olajvagyona ellenére tönk szélére sodort országban Nicolas Maduro azonban nem elégedett meg azzal, hogy az emberek figyelmét az áruhiányról a Despacito erotikájára terelje, inkább saját politikáját próbálta a dallal szexivé tenni.

    Hugo Chavez buszsofőr utódja az országot egységre szólítja fel karibi ritmusban, hogyaszongya: „Lassacská-án inkább szavazz és ne harcolj, az alkotmányozó nemzetgyűlés az ország egységére szóóólíííít!” Tessék:

    Maduro – aki az elődje által a nemzet legfelső reprezentációs szintjére emelt mackónadrágős melegítőt konszolidáltabb piros ingre és fekete nadrágra cserélte – maga mutatta be az új szerzeményt, na jó, nem ő énekelte, csak tapsolt hozzá, mire hívei azonnal táncra perdültek.   

    A dal szerzői Luis Fonsi and Daddy Yankee felháborodva tiltakoztak daluk megerőszakolása ellen, amiről csak a madurista verzió megjelenésekor értesültek.

  • Még a rabláshoz használt fehér Mercedest is átfestette feketére az az olasz testvérpár, akik az amerikai elnököt ábrázoló maszkban fosztottak ki vagy egy tucat bankautomatát Torino környékén. A megigéző képen egy rendőr látható a lekapcsolt 26 és 30 éves férfi által használt maszkokkal, az elfogásukat bejelentő sajtótájékoztatón.