Vilma
-7 °C
4 °C
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Ugye mindenki találkozott már a gaz gyógyszerlobbival, amit csak egy dolog vezérel?

 • Rengeteg a dolgom, tényleg dolgozni szeretnék, de ezt így nem lehet. Bedrónozott télapók repkednek az ablak előtt. Vagy az egyre kreatívabb módszerekhez folyamodó betolakodókat, vagy a semmitől meg nem riadó marketingeseket sejtem a háttérben.

  DSC 3120

  Kérem ne írjanak, nem tudok az ügyről semmit, dolgoznom kell. Köszönöm.

  DSC 3121
 • Napról napra egymásra licitálnak az elképesztően brutális képek Moszulból. Az ISIS sem lehetett kutya, de patkányságért a városba bevonuló iraki hadseregnek sem kell a szomszédba mennie.

  Néhány napja például olyan képeket lehetett látni, ahol egy iraki katona próbálja a szelfijébe komponálni az utcán hagyott holttestet, most meg itt van ez a fotó, ahol egy halott ISIS-es katona fején tapos egy iraki, miközben a készülő képhez pózol.

  Nehéz elhinni, hogy ezeket a fotókat otthon fogják majd pörgetni egy kávézóban ücsörögve, vagy a családnak mutogatják a telefonról egy ebéd mellett. De akkor kinek készülnek?

  Nézem ezt a képet és próbálom elképzelni: mit fogunk kezdeni ezzel az emlékkel évtizedek múlva? 

 • Hamarosan érkezik a Zsivány Egyes - Egy Star Wars-történet című film, úgyhogy a stúdió nagyon szeretné, ha az emberek semmi másról nem is beszélnének a fennmaradó kis időben, mint erről. Ezt nemcsak ugyanannak a pár képsornak a különféle újravágásaival szeretnék elérni, de olyan videókkal is, mint az alábbi, amelyben az űrlényekért és sminkekért felelős csapat beszél az úrlények és sminkek elkészítéséről.