Vilma
-7 °C
4 °C
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Napról napra egymásra licitálnak az elképesztően brutális képek Moszulból. Az ISIS sem lehetett kutya, de patkányságért a városba bevonuló iraki hadseregnek sem kell a szomszédba mennie.

  Néhány napja például olyan képeket lehetett látni, ahol egy iraki katona próbálja a szelfijébe komponálni az utcán hagyott holttestet, most meg itt van ez a fotó, ahol egy halott ISIS-es katona fején tapos egy iraki, miközben a készülő képhez pózol.

  Nehéz elhinni, hogy ezeket a fotókat otthon fogják majd pörgetni egy kávézóban ücsörögve, vagy a családnak mutogatják a telefonról egy ebéd mellett. De akkor kinek készülnek?

  Nézem ezt a képet és próbálom elképzelni: mit fogunk kezdeni ezzel az emlékkel évtizedek múlva? 

 • Tudjuk, semmi se lesz már olyan, mint régen. Nekünk annyi, reszeltek. Érdemtelenek vagyunk még arra is, hogy egyáltalán bekapcsoljuk az internetet, mert soha nem tudunk olyan anyagot megjelentetni az Indexen, amivel mindenki maradéktalanul elégedett lenne. Erre bizonyíték az a számtalan olvasói levél és komment, amit kapunk önöktől, drága olvasók.

  fradi.png

  És mégis. Ilyenkor, ünnepekkor, azért mégiscsak melegség költözik a szívekbe, mert a karácsony arról szól, hogy minden különbözőség ellenére mégiscsak emberek vagyunk. A szeretet jön, és mindenkit eltalál, ahogy az év első üdvözlőkártyája is megtalált minket. Jó, nem biztos, hogy az első üdvözlőkártya az évben, de hogy az első, ami faxon jött, arra mérget vennék. A Ferencváros küldte, pedig rengeteg írásban kritizáljuk őket is. Erre tessék! Hát teljesen meg vagyunk hatódva.

 • Hamarosan érkezik a Zsivány Egyes - Egy Star Wars-történet című film, úgyhogy a stúdió nagyon szeretné, ha az emberek semmi másról nem is beszélnének a fennmaradó kis időben, mint erről. Ezt nemcsak ugyanannak a pár képsornak a különféle újravágásaival szeretnék elérni, de olyan videókkal is, mint az alábbi, amelyben az űrlényekért és sminkekért felelős csapat beszél az úrlények és sminkek elkészítéséről.

 • Valószínűleg minden reggel ilyen látványban lehet része annak, akinek a Megyeri hídra néznek az ablakai, és nem lusta hatkor kelni. Ha ön nincs a szerencsések között, akkor Mohai Balázs segít: