Géza
1 °C
8 °C
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Indiai elefántbébi született szombat reggel a zürichi állatkertben, neve még nincs, de már fél naposan is mindent elsöprően cuki:

 • Aki kicsit is otthon van a videojáték-iparban, az tudja, hogy a Nintendo egy kölykeit védő anyatigris vehemenciájával tudja megsemmisíteni a szerzői jogait megsértő projekteket (még akkor is ha, esetleg egyik-másik puszta rajongásból született). Most egy japán gokartos céget pereltek be, mert a cég naiv kreatívjai kitalálták, hogy a gokartokat felpimpelik úgy, hogy a Mario Kart című népszerű partijáték kocsijaira emlékeztessenek, illetve Mario- és Luigi-jelmezzel teszik teljessé a fizetős ügyfeleknek a Mario Kart-élményt. A cég persze megpróbált trükközni, és nem Mario Kartnak hívta a vállalkozását, hanem úgy, hogy

  Marika.

  Hogy, hogy nem, Marika weboldala már nem elérhető.

 • Cs. Márton, 29 éves ózdi lakos péntek este egy kicsit beitalozott, és úgy gondolta, jó ötlet lesz meglovasítani egy szép, metálkék Suzuki Swiftet. 

  Fotó: Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság / Police.hu

  Szerzeményével azonban nem jutott messzire, mivel Járdánházánál elvesztette az irányítást felette, és csúnyán összetörte. A tulajdonos bejelentése alapján keresgélő rendőrök hamar ráakadtak a pórul járt autóra és tolvajára, aki megúszta a balesetet.

  Fotó: Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság / Police.hu

  Az alkoholszonda pozitív eredményt mutatott Mártonnál, szóval kocsilopás mellett ittas vezetés miatt is el kell számolnia a hatóságokkal. 

  (Police.hu)

 • Flashmobbal tiltakoztak civilek az Orczy-kert ideiglenes bezárása ellen. A parkot a közszolgálati egyetem munkálatai miatt zárták be, az előzetes információk szerint egy évre.

  A flashmobon helyi civileken kívül jelen voltak LMP-sek és a Ligetvédők tagjai is.  „Amiből hiány van, az a fákon túl az egyeztetés és a demokrácia. A parkot kezelő egyetem kommunikációja hamis, látszategyeztetésnél többre sosem futotta pökhendi módon, a szemünkbe hazudva érvényesítik az akaratukat, ezt hangfelvétellel is tudjuk bizonyítani” – nyilatkozta az egyik résztvevő a Hír TV-nek a helyszínen. Az Orczy-kertben egyébként eddig 400 fát vágtak ki. 

  A lezárás ellen korábban még a kerület fideszes vezetése is felemelte a hangját, Kocsis Mátéék arra kérték a Nemzeti Közszolgálati Egyetemet, hogy ütemezzék át a munkákat úgy, hogy a park ne legyen lezárva.

  (Hír TV)