Sámuel, Hajna
12 °C
23 °C
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Nemrég öngyilkosságot követett el Chester Bennington, a Linkin Park énekese. A fiatal énekes halála nem csak a zenészvilágot és a rajongókat rázta meg, hanem rengeteg fontos kérdést is felvetett a zeneipar mai helyzetéről és annak szereplőiről.

  Alig két hónapja, hogy az énekes elhunyt, a Linkin Park zenéinek magyarországi kiadója, a Magneoton úgy gondolta, hogy nem is lehetne szebben megemlékezni a zenész haláláról, mint egy klassz kis játékot indítani, amivel Linkin Park-bakelitet lehet nyerni. Persze ehhez be kell követni a Magneoton Hungaryt Spotifyon!

  Természetesen mindenki a saját módján kezeli a gyászt. Valaki sírdogál, valaki Spotify-playlistet csinál a kedvenc Linkin Park-számaiból. A Magneoton most úgy gondolta, hogy Bennington halála a tökéletes alkalom egy jó kis PR-kampányra, és pár követő összeszedésére Spotifyon. És mindezt hirdetésként tolják a Facebookon.

  Gratulálunk!

 • Köztudott, hogy a média hazudik, szóval ha a háttérhatalom fizetett ügynökei azt írják, hogy csak védőszemüveggel nézzük a napfogyatkozást, akkor Donald Trump nyilván vet egy pillantást a Napra puszta szemmel is, őt nem verik át.

  Ha azt hinné, hogy ez csak photoshop, akkor alább egy rövid részlet az NBC tudósításából. Melania Trumpot láthatólag még a fake media irányítja, de az amerikai elnök nem habozik, ha érdekli, mi történik a Nappal.

  Itt olvasható egyébként a teljesen félrevezetett NASA szövege arról, hogy miként védjék meg a szemüket a napfogyatkozásra kíváncsi amerikaiak. SAD.

  UPDATE: Kedvenc kommentünk az NBC tweetjéből: "Az USA első vak elnöke."

 • LeBron James nem csak remek kosaras, de úgy néz ki az úszással sem akad problémája. A Vogue róla és feleségéről készített címlapsztorit, amiben volt csapattársa, Dwyane Wade felesége árulta el, hogy pár évvel ezelőtt James a Bahamákon megmentette egy társa életét.

  Wade, James és pár barátjuk búvárkodni voltak a tengeren, majd amikor visszamásztak a csónakba, James rájött, hogy eggyel kevesebben vannak, visszaugrott a vízbe, és kihúzta bajbajutott társát, mintha csak a Baywatch egyik epizódja lett volna.

 • Az Egyesült Államokban egy sor élő bejelentkezés biztosítja, hogy senkinek ne kelljen kilépnie a szobából a napfogyatkozás megtekintéséhez. Ha érdekli, ahogy Amerikában eltűnik a Nap a Hold mögött, akkor nézze a NASA élő adását.

  Élő videó megtekintése innen: nasa – www.twitch.tv

  Vagy követheti a CNN-en is az eseményeket. Itt egyébként VR-szemüvegben is nézheti a természeti jelenséget. Illetve megnézheti egymás után egy csomószor, mivel a stáb körkapcsolásban követi a Hold árnyékát keresztül Amerikán.

  Az egész sztori egyébként arról szól, hogy a Hold kitakarja a Nap fényét, így napközben egy rövid időre éjszakai sötétség lesz.  Ezt alább magyarázza meg a National Geographic.