Erzsébet
0 °C
7 °C
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Sok, bár a konkrét számot nehezen hiszi majd el. Ahogy az sem evidens, hogy az indiai hadseregnek van egy Tornadoes nevű akrobatikus motoroscsoportja. Akik úgy gondolták, hogy meg tudják dönteni az egyetlen motorral utazó legtöbb ember világcsúcsát a bangalori Jelahanka légi támaszponton. És ezt meg is tették! Ehhez mindössze egy spéci platóval felszerelt 500 köbcentis Royal Enfield motorkerékpárra, és - most figyeljen! - 58 (!), igen, jól olvasta, 58 katonára volt szükség. Akik 1200 métert utaztak igen szoros közelségben, meglehetősen jó egyensúlyérzékkel azon a bizonyos motoron.

 • "Bűnöző Hillary minden idők legnagyobb vesztese. Egyszerűen nem bír leállni, aminek a Republikánus Párt nagyon örülhet. Hillary, szedje össze magát, és fusson újra neki három év múlva!" - írta az amerikai elnök Twitteren. 

  Trump tweetjének előzménye, hogy pénteken két Hillary Clintonnal készült interjú is megjelent, amikben a tavalyi választásokat elvesztő demokrata politikus a republikánus Roy Moore-ral és a demokrata Al Frankennel szembeni, szexuális zaklatásra vonatkozó vádak kapcsán jegyezte meg, hogy nem érti, hogy hogyan lehetséges, hogy Trumpnak sosem ártottak azoknak a nőknek a nyilatkozatai, akik arról számoltak be, hogy Trump tiszteletlenül viselkedett velük. Clinton az oroszok amerikai választásokba való beavatkozására hivatkozva kérdőjelezte meg az egyik interjúban Trump elnökségének legitimitását. 

  Clinton szerint Trump elnöksége gyalázat az amerikai elnöki intézmény megbecsülésére nézve, és azt is mondta, hogy nem gondolta, hogy Trump annyira rossz elnök lesz, amilyenek az eddig teljesítménye alapján látja. Clinton szerint Trump adóreformja rossz irány, az átlagos dolgozó emberek rosszul fognak vele járni, és nem csodálkozna, ha a reformot megszavazó republikánusok 2018-ban elvesztenék a mandátumaikat a Kongresszusban. (CNBC)

 • Nemzetközi macskakiállítást rendeztek szombaton Moszkvában. A kiállított négylábúak között mindenki megtalálhatta a kedvencét: voltak szőrösek és csupaszok, kék és sárga szeműek, elevenek és lustácskák.

 • 23659299 10155919075472363 1899880842056711928 n
  Fotó: Szabó Zoltán

  Szokatlan felirat tűnt fel a Kertész utcai házban, a lifttel szemben. Az udvarias mondatok mögött meghúzódó határozott figyelmeztetés arra utal, hogy a Bulinegyedben rejtőzött el a talibán, esetleg a ház gondnoka betért a KDNP ultraortodox tagozatába: az hagyján, hogy elítélően beszél a házasságon kívüli szexuális kapcsolatokról, de még azt sem feltételezi, hogy a nők képesek lennének autót vezetni.

  Vagy esetleg az udvarias fenyegetés mögött egy sokkal sötétebb titok lappang? Szavazzon!

  Mire gondolt itt a rejtélyes gondnok?

  • 2700
   A gondnok arra céloz a cetlin, hogy tudja: prostituáltak laknak a házban!
  • 707
   A gondnok így udvarol kissé féltékenyen egy lakónak.
  • 480
   Egy KDNP-s politikus hőbörög itt a közállapotok felett!
  • 322
   Egy ortodox imám fészkelte be magát a bulinegyedbe.