Júlia, Rita
12 °C
25 °C
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Elég jó szériában van Tom Holland, nemsokára ugyanis két komoly franchise-t is a 21 éves színész vihet a vállán. A már másodszor újraindított Pókember-vonal után az Uncharted kalandjáték filmjeit bízza rá a Sony, ami egyúttal azt is elárulta, hogy a PlayStation-játék filmes adaptációja egyből egy eredettörténet lesz, amiben a fiatal Nathan Drake-et (a sorozat írója szerint az anti-Indiana Jones) láthatjuk majd, vagyis hellyel-közzel a harmadik játékra építenek majd.

  tom-holland-uncharted?w=446&h=299&crop=1

  Azt persze nem tudni még, hogy jó lesz-e az újabb videojátékos próbálkozás, hogy az eddigiek hol hasaltak el, arról nemrég podcastben elmélkedtünk.

 • A magyar futball szórakoztatófaktora általában a szezon vége felé közeledve szokott felerősödni, most éppen Bognár György és a Soroksár csörtézett egy csodálatosat egymással.

  A hétvégén az történt, hogy a Bognár által irányított Budaörs 4-2-re megverte a Soroksárt, melynek így csökkentek az esélyei, hogy feljusson az NB I.-be. Bognár ezek után képes volt lenyilatkozni egy ilyet: 

  Baráti szívességet tettünk a Soroksárnak azzal, hogy megvertük őket, így legalább nem okoznak maguknak bajt az élvonalban… Ezt a mérkőzés előtt az edzőkollégával is megbeszéltem.

  Hogy Bognár ekkora troll vagy tényleg komolyan gondolta ezt, az végül is most mindegy, a lényeg, hogy a Soroksárnál felhúzták magukat, és klub ügyvezetője, Dragóner Attila nevével megjelent egy közlemény. Ebben azt írják, megdöbbentette őket a nyilatkozat, de nem hagyják, hogy elrontsák az örömüket, továbbá:

  Vasárnapi edzői nyilatkozata sem etikus, sem kollegiális nem volt. Pedig éppen neki kellene tökéletesen tisztában lenni azzal, hogy a futballpályán soha, semmi nem csak piros vagy fekete...

  Ha valaki nem ismerné a sztorit: a korábbi válogatott futballista Bognár a kétezres évek elején a Sopron vezetésében dolgozott, és tüntetett el egy elég komoly összeget, miközben gyakran látogatta az egyik soproni kaszinót. Az egészből bírósági ügy, és felfüggesztett börtön lett. Szurkolói körökben ezután rendszeresen emlegették Bognárt Kaszinós Gyuriként, a piros vagy feketével is erre tett utalást a Soroksár vezetése. 

  (via)

 • Ez itt a világ egyik legnagyobb rovara, a Dynastes hercules, azaz a herkulesbogár. A hímek akár 17 centisre is megnőhetnek, de nem kell tőlük félnie, teljesen ártalmatlanok (kivéve ha Ön egy másik hím, akkor viszont hatalmas bunyókra számíthat, előfordulhat hogy egy ilyen fogja, és a szarvával egyszerűen ledobja a fáról).

  A fenti videón végignézheti, ahogy végül a kis lárvából óriási, fényes, csillogó herkulesbogár lesz.

 • A vőlegény esküje közben történt az eset, amin végül mindenki jót nevetett.