Márk
6 °C
21 °C
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • jamie foxx 2
  Fotó: Grnak Laszlo

  Na, ilyen sem volt még itthon, egy rádióban sem ébresztette a jónépet Golden Globe- és Oscar-díjas világsztár a reggeli műsorban. Hogy Jamie Foxxnak az miért jó, hogy hajnalban, ott üljön egy online rádióban a kis napszemüvegében és még dalra is fakadjon, azt nem tudom, de így volt, kép is van róla. Sőt, itt meg is lehet nézni az adást. Felkészül: Jennifer Lawrence?

 • A Lupa szigetnél vette észre olvasónk, hogy egy kis hajó "szökik" a Dunán.

 • A szlovákiai Liptóújváron hétfőn vonatra rakta a 12 éves fiát egy anyuka, hogy a 100 km-re lévő Zsolnán csatlakozzon a tanárához és iskolatársaihoz, akikkel osztálykirándulásra indult.

  Miután elindult a vonat, az anya rájött, hogy egy nappal eltévesztette a dátumot, az osztálykirándulás csak kedden lesz. Mivel a gyereknél nem volt mobil, a rendőrséghez fordult, akik fél óra múltán szerencsére megtalálták a gyereket.

  Rohanó korban élünk, így az ilyen helyzetekre fordítsunk fokozott odafigyelést! Bárkivel megtörténhet!

  - közölte az ügy kapcsán a szlovák rendőrség a Facebook-oldalán.

  A 12 éves fiú egyébként kedden elindult az osztálykirándulásra. (via Parameter.sk)

 • A polgári repülésben aligha van reménytelenebb feladat, mint a Malaysia Airlines vezérigazgatójának lenni. Az alig 8 hónap alatt két repülőgépet tragikusan elvesztett társaság – Donyeck felett vélhetően az oroszbarát szeparatisták lőhették le tévedésből az egyiket, Pekingbe tartva pedig nyom nélkül tűnt el a másik az Indiai-óceánban – csődhelyzetbe került, majd állami cég lett.

  Az elmúlt három évben három vezérigazgatót fogyasztott el a társaság, amelynek jelenlegi vezetője mégis bízik a felemelkedésben. A CNN-nek nyilatkozott Peter Bellew szerint a muzulmán zarándokokat célzó charterjáratok tehetik fenntarthatóvá a céget. „Ez volna a repülés, de talán bármilyen üzleti vállalkozás történetében a legnagyobb visszatérés” – mondta a korábban a Ryanairt irányító cégvezető.

  A mekkai zarándoklatra fókuszáló cég az A380-as superjumbókat vetné be a célra, imádkozásra alkalmas területeket is biztosítva a gépeken. Bellew szerint a légitársaságnak nem kell nevet változtatnia a sikerhez.

  Van visszatérés a tragédia után?

  • 159
   Bejön Bellew számítása
  • 156
   Két év múlva is csak vegetálni fog a cég
  • 116
   Két év múlva már nem lesz Malaysia Airlines