Olga, Liliána
13 °C
24 °C
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Amióta az eszemet tudom, megnézem az esti híradót valamelyik csatornán (jöhetnék itt a "nincs tévém, és azon is csak Mezzo-t nézek" dumával, de minek?), és utána az időjárásjelentést is.

  Korábban hallottam az egyik időjóssal egy interjút, amiben azt mondta, hogy adás közben annyira lemegy zenbe, hogy simán el tud gondolkozni közben mondjuk a másnapi bevásárlólistáján, és tény és való, hogy abban az egy-két percben nekem is nagyon sok minden átvillan az agyamon, például

  hm, milyen csinos ma Pataki Zita,

  vagy hogy

  váó, ez az új virtuális stúdió elég menő, ahogy lebegnek a számok a semmiben,

  nagy ritkán még olyanok is, hogy

  milyen jó, hogy nyár van, és nem kell kabátot venni,

  de arra 

  egészen egyszerűen képtelen vagyok odafigyelni, nem hogy megjegyezni, hogy mégis hány fok lesz holnap.

  Vagy hogy egyáltalán fog-e esni, vagy fújni. Netán orkán, vagy UV riasztás lesz? Semmire.

  Csinos Pataki Zita a menő virtuális stúdióból. Meg tudná mondani, hány fokot mond Budapesten, anélkül, hogy újra ránézne a képre?
  Csinos Pataki Zita a menő virtuális stúdióból. Meg tudná mondani, hány fokot mond Budapesten, anélkül, hogy újra ránézne a képre?

  Sokáig azt hittem, egyedül vagyok ezzel a furcsa tulajdonságommal, azonban a minap találkoztam egy sorstársammal, akivel annyira megörültünk egymásnak, hogy bátran ragadtam most billentyűzetet, sőt bátran kérdezem meg az olvasótól is:

  Emlékszik bármire a tévés időjárás jelentésből?

  • 50
   Semmire
  • 42
   Persze
 • Félmeztelenül, köpenyben és szalmakalapban zúz egy békés kertvárosi utcácskában. Ilyen hősökre van szüksége a világnak.

 • A heves esőzések sok kárt okoztak az elmúlt hetekben Kínában. A Sanhszi tartománybeli Tajjüanban az út szakadt be. Szerencsére a forgalmas út melletti építkezés - még ha meg is telt a munkagödör vízzel - tartja magát.

 • Dubrovnikban nyaral(t) Laurene Powell, Steve Jobs özvegye. A TMZ-n megjelent fotók szerint az 53 éves nő magával vitte egyik lányát és barátját, Adrian Fentyt, volt washingtoni polgármestert is, akivel Jobs halála után jött össze.

  A lap szerint Powell és a többiek egy közel nyolcvan méter hosszú, százmillió dollár értékű jachttal érkeztek a horvát partokhoz, amely ugyan az Apple-vezér 2008-as megbízásából épült, Jobs azonban soha nem utazhatott rajta, 2011 októberében meghalt, a luxushajó pedig csak a következő évre készült el.