Előd
7 °C
16 °C
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Csak mert szerintem az még a raftingnál is extrémebbnek hangzik, bár valószínűleg a szóban forgó pár inkább kihagyta volna a dolgot.

  Az történt ugyanis, hogy múlt vasárnap Ausztráliából indultak Balira az AirAsia egyik járatával, 25 perc elteltével azonban beütött a krach, a személyzet bejelentette, hogy vészhelyzet van, az oxigénmaszkok is leestek az utasokhoz, a gép pedig elkezdett zuhanni.

  Chris Jeanes, londoni ügyvéd ekkor döntött úgy, hogy Bali helyett inkább rögtön ott helyben megkéri ausztrál barátnője kezét, aki szerencsére igent mondott, így az eleve kaotikus helyzet nem romlott még tovább.

  A gép végül nem zuhant le, így a párnak volt lehetősége a földön is megerősíteni, hogy nem csak a nagy pánikolás közepette jutott eszükbe a dolog.

  A többi utas egyébként nem volt olyan szerencsés, hogy egy ehhez hasonló dolog feldobja őket a helyzetben, a legtöbben azt hitték, meg fognak halni, ráadásul az sem segített, hogy a személyzet hisztérikus állapotban volt, az utasoknak azonban gyakorlatilag semmilyen tájékoztatást nem adtak angolul, ez pedig még tovább feszítette az idegeiket.

  Az AirAsia bocsánatot kért az eset miatt.

  (The West Australian)