Árpád
-1 °C
9 °C
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Borzasztó dolog történt Alexander Stubbal, Finnország előző miniszterelnökével: apósa hazafelé utazott a KLM légitársaság egyik gépével, csomagjában a család karácsonyi süteményével, a bőrönd viszont valahol elkavarodott út közben. Stubb ezért meg is írta a Facebookra a tragédiát:

  Ezt azonnal meg kellene oldani. Holnap előkarácsonyi ebéd lesz nálunk.

  A KLM légitársaság pedig volt olyan jófej, hogy erre reagálva megkérte a volt kormányfőt, hogy írja körül a poggyászt, és utána néznek, hogy veszhetett el. A bőrönd, a sütivel együtt meg is lett, így Stubb családi előkarácsonya meg lett mentve. Hogy milyen volt a süti, amit a politikus ennyire féltett, arról sajnos nem szólnak a hírek. 

 • Na jó, nem minden amit tudni akart, hanem minden, amit tudni lehet. A Quartz gyűjtötte össze az összes infót, amit a megválasztott elnök valaha közzétett pénzügyeiről.

  Természetesen kiderül belőle, hogy 

  • Trump az adóhatóság és a felügyeleti szervek felé sokkal kevésbé szokott hencegni vagyonával, mint a választók felé, sőt;
  • rengeteg külföldi érdekeltsége van, ami sokak szerint elég komoly problémát okoz elnöki beiktatása után, hiszen lehet, hogy saját üzleti érdekeit követné az ország érdekei helyett a külpolitikában (bár azt ígéri, bizniszeitől megválik addig);
  • amúgy meg semmi meglepő nincs a dokumentumokban, Trumpnak sok cége van, amit egy bonyolult céghálóban irányít ő és családja.

  Részletek a Quartzon.