Olga, Liliána
19 °C
30 °C
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Előkerült egy holland múzeumból két, már hét éve elrabolt festmény, méghozzá egy Salvador Dalí- és egy Tamara de Lempicka-mű.

  Dalí 1941-es képét, az Ifjúkort (Adolescencia), illetve Lempicka 1929-es, La Musicienne (A zenésznő) című alkotását még 2009-ben rabolták el a Scheringa múzeumból, fényes nappal, fegyverrel, a látogatókra is fegyvert fogva.

  A képek aztán valamikor fizetés gyanánt egy bűnbandához kerültek. És itt jön a Két füstölgő puskacsőbe, vagy nem is tudom, hogy mibe illő, nehezen értelmezhető fordulat: mivel a banda nem akarta, hogy a képek megrongálása vagy eladása miatt bűnösnek találják őket, egy közvetítő útján felvették a kapcsolatot a nyomozóval – írja a De Telegraaf című holland lapra hivatkozva az MTI.

  Hogy a bűnbandának egyébként mi volt a profilja, vagy mennyire voltak profik, arról nincs több infó, de ezek alapján talán meg lehet kockáztatni, hogy nem komolyabb műkincsekben utaztak. Dalí képe mindenesetre itt látható, és az örömteli végkifejletnek köszönhetően remélhetőeg nemsokára már máshol is.

  Adolescence-656x1024
 • Ismeretlen eredetű gabonakört néznek az érdeklődők a bajorországi Mammendorf közelében, írja az MTI. Ezzel mintha arra célozna, hogy ez nem egy mókás, egyébként cseppet sem vicces rongálás volt, hanem valami más.

 • Szinte gondolkodás nélkül hanyatt dől és beleveti magát a gazdi karjaiba, kutyától ilyet még nem láttam.

 • A világot egy szűk hatalmi elit irányítja, a bankrendszer, illetve az azok mögött álló illuminátusok, és azok a pénzemberek, akik világuralomra akarnak szert tenni

  – hangzott el a szerda esti Tények Extrában.

  A TV2 az összeesküvés-elméletek legnagyobb közhelyének ismeretterjesztő jellegű valamit szentelt főműsoridőben, a megszólaló szakértő pedig:

  Kriston Endre, a Hihetetlen Magazin szerkesztője.

  Az UFO-hívő Kriston azt is elmondta, hogy egyes elméletek szerint Angela Merkel és Theresa May is illuminátus, és ezt nem is titkolják. Ezt onnan lehet tudni, hogy

  piramist formálnak a kezükkel, ezzel üzenik, hogy a rend tagjai.

  A TV2 azonban nem foglal határozottan állást a kérdésben, pártatlansága onnan is látszik, hogy megszólaltattak egy protokollszakértőt is. Szerinte Merkel béna kéztartása nem feltétlenül az illuminátus tagság jele, lehet, hogy csak nagyon erősen koncentrál.

  Most csak az a kérdés, hogy az összeesküvéselméleti gyorstalpalónak lesz-e folytatása, és ha igen, minek a felvezetése ez. Nekem mindenesetre már idáig is gyanús volt, hogy néhány ember (nem akarok tippeket adni) Magyarországon is elég gyanúsan tartja a kezét.