Iván
17 °C
32 °C
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Megdöbbentő, de a West Brom. Lampard, Carrick, Paul Ince vagy Rio Ferdinand foroghat a trópusi szigetén. Ezt érdemli az a csapat, ahol még Steve "Who let the Potts out?" Potts is képes volt lőni egy gólt? Úgy tűnik, igen.

  Ezt nem a véleményem, hanem az Unibet csinált még tavaly novemberben, kicsit homályos módszertannal egy globális összehasonlítást a Premier League csapatok népszerűségéről. A Facebookos like-ok száma volt az összehasonlítás alapja, és elképzelhetőek módszertani hiányosságok, de azért nagyságrendileg valószínűleg nem tévedtek nagyot.

  A legnépszerűbbet bárki kitalálhatja, mert mindig annak szurkolnak sokan, aki sokáig sokat nyert. Szóval a Manchester United-nek van a legtöbb drukkere, nagyjából 75 millió, jelentősen lemaradva a Chelsea, 42,5 millióval az Arsenal, majd (jövőre, hehe) a Liverpool, és ötödik nagyjából ugyanannyi, 32,5 millió szurkolóval a Manchester City.


  Going Global: The worldwide fanbases of the Premier League

 • 19399108 10155244429380867 2740566828214314044 n

  Ki várja annyira? Hát például én. Kondor Vilmos regényéből készül a Budapest Noir (rendezte: Gárdos Éva), olyan színészekkel, mint Kolovratnik Krisztián, Kulka János, és Dobó Kata, és a címéhez illően a harmincas évek fővárosában fog játszódni, a főszereplője pedig egy magánnyomozó lesz, aki egy prostituált halálának ügyében nyomozni kezd.

  Premierdátum még nincs, a plakát először az Origón jelent meg. Itt a cikkünk a forgatást bejelentő sajtónapról.

 • Van egy kis kávézó Chile fővárosában, amit a macskarajongók imádnak. Az El mundo de Dalí Cat Cafe egy elég jó kezdeményezés, ami ötvözi a mostanában nagyon menő cicás presszó és egy állatmenhely funkcióit. Mentett macskákkal lehet együtt kávézni-bambizni, természetesen lehet őket simogatni, vagy éppen játszani velük. A bevételből finanszírozzák a négylábúak tartását, a társaság segíti a szocializációjukat és ha a kedves vendég netán beleszeretne valamelyik cicába, akkor van lehetősége örökbefogadni és hazavinni.

 • Ő itt Martha.

  Martha hároméves nápolyi masztiff, és ő nyerte a világ legrondább kutyáinak 29. versenyét. A 444.hu így idézte az AP hírügynökség leírását Martháról: nagy, ronda, lusta és nagyon sokat szokott fingani. Martha lógó pofája most 1500 dollárt ért, mivel ő kapta a Világ Legrondább Kutyája trófeát 2017-ben.

  A versenyen többnyire menhelyről befogadott kutyák indulnak, az idei győztes is ilyen, korábban állatvédőknek kellett kimenteniük az előző gazdájától, mert az állat majdnem megvakult. Többször meg is műtötték, így nyerte vissza a látását.