Nándor
7 °C
23 °C
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Egyelőre még nem teljesen világos, hogy mi zajlik a szemünk előtt, de mintha a kormányban valaki a fejébe vette volna, hogy egycsapásra megállítja a népességcsökkenést, de valamilyen fura terv részeként ezt a témát a KDNP csapatára bízták.

  És ez volt az a pont, amikor egész - egyébként remek - kezdeményezés közröhejbe is fulladt. Nem túlzok. Harrach Péter és a KDNP-s apukacsapat például éppen aznap állt ki sajtótájékoztatón népességfogyásról és nőkről, meg szexi jövőképről beszélni, amikor párttársuk, Aradszki András a parlamentben a sátánról és a fatimai harmadik titokról beszélve készült feltárni a bevándorlás hátterét.

  És ezzel teljesen tévútra is vitte a kérdést. Már a fenevad áll szemben a tudománnyal, ami jól jelzi, hogy mennyire gondolják komolyan ezt az egészet. Akárhogy is, a KDNP azóta is az irracionális és a kutatásokkal megalapozott tények között lavíroz.

  A kereszténydemokraták csütörtökön például az év legnyomasztóbb kampányával álltak elő. Képekre írt rövid üzenetekkel kezdték bombázni a társadalmat, hátha ettől bizseregni kezd majd a nők méhe, és visszatér a férfiak önbecsülése is.

  A kampányról sajnos csak azt nem lehet megtudni, hogy kinek szól. Inkább arra mutat rá, hogy mit gondolnak a KDNP nőhibáztatónak tűnő apukái arról, hogy miért nem születnek Magyarországon gyerekek. Megtudhatjuk például, hogy inkább a férfiak azok, akik felelős ember módjára tudnak gondolkodni, akiknek számít a család, a nemzet, és míg ők vállalnának gyereket, a nők nem igazán. A nők gyerekvállalás helyett inkább választják a magányt. Meg a játszótéri kishintát.

  Bezzeg a férfiak! Titokban minden férfinek egy kis rózsaszín cipőcske van a szíve helyén, ha meg nem, akkor elmegy egy olyan stadionba, ahol rajta kívül senki más nincs, és egyedül leül a nézőtérre.

  Mondjuk ez legalább némi realitásról ad tanúbizonyságot, hiszen tényleg nagyon kevesen járnak stadionokba meccset nézni.

  Ami biztos, hogy ha ettől a kampánytól nem indul be a nők szülési kedve, akkor nem bennük van a hiba.

  gyermekvallalas2
 • Fogyaszt, zsírégető, étvágyrontó, természetes 

  - csábít az ízlésesnek nem mondható, Anorex nevű termék doboza a képek szerint, amelyeket olvasónk, Kornélia juttatott el az Indexnek. 

  18447659 256149134853489 6170077928500939552 n.png

  A terméknek saját honlapja és Facebook-oldala is van, Anorex Természetes néven, ahol azzal hirdeti magát, hogy a fogyasztószer "előnyös a divatvilágban", "modellek által ajánlott", illetve hogy a használatával "egy tökéletes tested lehet" (még jó, hogy nem mindjárt kettő). 

  Ha a honlapon közölt információk hitelesek az összetétellel kapcsolatban, akkor egyébként elég ártalmatlannak tűnik a szer (teakivonatokat, papaját, ilyesmiket tartalmaz), hogy tényleg fogyaszt-e, azt mondjuk ennyiből nem lehet megállapítani. Drágának mindenesetre drága, két dobozt (csak most, akciósan!!) 10 ezer forintért mérnek. 

  Az ilyen termékekkel különben még akkor is jobb vigyázni, ha valakinek nem lennének etikai problémái egy súlyos betegség marketinghívószóként történő használatával: a Magyarországi Étrendkiegészítő-gyártók és -forgalmazók Egyesülete szerint az online kapható csodaszerek többnyire ártalmatlanok, de a magyarok tízmilliárdokat költenek el rájuk feleslegesen. 

 • Bevallom, hogy mostanáig én sem. Márpedig így történt, és ezt az EPA-nak dolgozó Juszef Rabi Juszef fotói is bizonyítják.

  A női alakulat az Amerika vezette szövetségek által támogatott arab-kurd Szíriai Demokratikus Erők (SDF) része, akik júniusban indítottak hadműveletet, hogy visszafoglalják a várost az Iszlám Államtól. Az Independent egy augusztusi cikke szerint a női alakulatban akkor 210 nő kapott kiképzést, akiket utána kivittek a frontra.

  Egyikük Layla Hussein azt mondta,

  azzal a céllal mennek harcolni, hogy szembeszálljanak az Iszlám Állammal, és megmutassák nekik, a nők erősek.

  A kurd Népvédelmi Egységek (YPG) egyik kiképzője szerint a női harcosok reményt adnak a nőknek a felszabadított városokban. Mint közismert, az Iszlám Állam harcosai az elfoglalt területeken számtalan nőt ejtettek fogságba, akikkel szexrabszolgaként bántak. Egy 18 éves jazidi lány, Farída Khalaf, miután kiszabadult, könyvben írta meg elképzelhetetlen szenvedéseit.

  Rakkában a harcok kedden értek véget, az SDF harcosai az utcákon ünnepeltek. A négy hónapos ostromban 3250 ember halt meg, köztük feltehetően a női alakulat jónéhány tagja is.

 • De lehet hogy az egész ország legszélesebbjét. A tegnap esti ünnepi tekerés előtt Kürti Gábor Kükü és Halász Áron is végignyújtózott rajta a Bartók Béla úton (és egyikük sem hobbit):

  Tudtad, hogy a város (vagy az ország?) legszélesebb kerékpársávja készült el a Bartók Béla úton? Ez civil siker is, amit...

  Közzétette: I bike Budapest – 2017. október 17.

  A sávról és az eseményről a Magyar Kerékpárosklub oldalán olvashattok bővebben.