Vilmos
18 °C
28 °C
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Mike Mozart játéktervező mesélte el egy beszélgetésben, hogy Joe Ranft, a Pixar egyik írófejese elmondta neki, egész pontosan milyen történet is rejtőzik jó mélyen eldugva a Toy Story-ban, a cég 1995-ös úttörő animációjában.

  Egész pontosan Andy apjáról van szó. A háttértörténet szerint - amit egyik filmben sem bontottak ki - Woodyból, a cowboyjátékból egy darab készült az egész világon, és az az akkor még a gyerek idősebb Andyhez került. Akit nemsokára gyerekbénulás sújtott, amiért a családja úgy döntött, a további fertőzések elkerülése miatt elégetik a játékait. Idősebb Andy akkor meg tudott menteni párat, és besuvasztotta Woodyt pár másikkal egy dobozba, amit elrejtett.

  Később viszont megbetegedett, ezért a család beköltözött Andy nagyszüleihez. A betegágyán odahívta magához a fiát, és arra kérte, hozzon le a padlásról egy dobozt. Andy felment, de mire visszaért az apjához, már nem élt.

  Ez elvileg megmagyaráz egy csomó zavaró dolgot a filmekben (miért van például más kézírással ráírva Andy neve Woody és Buzz lábára), és nem mellesleg olyan szomorú, mint a Fel! első tizenöt perce.

  Mozart így mesélte el a sztorit:

   (Kotaku)

 • Ezt a költői kérdést tette fel olvasónk, Andrea, miután vasárnap reggel kinézett az ablakon, és azt látta, hogy a belváros vízben áll.

 • clk

  Nem mondhatnánk, hogy minden rendben zajlott az Air Asia X Kuala Lumpurba tartó D7237-es járatán. Legalábbis nem tartozik éppen a normál üzemmenetbe, hogy egy több ezer méter magasan repülő utasszállító úgy rázkódik, mint egy 800-as fordulaton centrifugáló, 30 éves Hajdu Energomat mosógép.

  Az esetről egy másik felvétel is megjelent. A gép kénytelen volt visszafordulni Perthbe. 

 • Aki vasárnap megnyugtató dallamokra, és az egész hetes durvulást levezető relaxáló zenére vágyik, a lehető legjobb helyen jár. A Pathfinder music youtube csatornán tucatnyi magyar zenekar számainak 8-bites átdolgozására lehet kikapcsolódni, mi az Ossian Éjféli lány című slágerével kedveskedünk, és küldenénk mindenkinek aki szereti.