Fülöp, Evelin
13 °C
24 °C
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • leg

  Egymillió tonna kő és föld zuhant a tengerbe a kaliforniai Monterey partvidékén, ahol egy földcsuszamlás konkrétan eltörölte a tengerparton végigfutó festői út egy tekintélyes szakaszát. Miután már korábban is voltak földcsuszamlások itt, az utat szerencsére időben lezárták, így senki nem sérült meg.

  Megpróbáltam megkeresni ezt a szakaszt a Monterey-i sheriff hivatala által megadott adatok alapján. Valahol itt lehetett. Nem tudom, szokás-e meggyászolni egy utat, de ezt bizony meg kell: nézzék csak, nem véletlenül imádtak erre autózni a turisták.

 • 18745121 1479966588691025 299394701 o.png

  A National Geographic Facebook-oldalán találtam ezt a 360 fokos videót. Megnézheti, hogy az elitegység hogyan ment ki egy bajba jutott hegymászót egy sziklafalról.

 • Legalábbis a TripAdvisor Traveler's Choice 2017-es listáján, amelyet az elmúlt 12 hónapban leadott értékelések és vélemények alapján állított össze az oldal.  A dobogóra három templomépület került fel: az Angkorvat  (Sziemreap, Kambodzsa), a Zájed sejk mecset (Abu-Dzabi, Egyesült Arab Emírségek) és a córdobai nagymecset (Córdoba, Spanyolország). Akit érdekel, itt a teljes lista.

  B RKL20160712031
  Fotó: Róka László / MTI

  (via)

 • Kipakolt egy drónvideót a kerületi önkormányzat Budapest legnépszerűbb kirándulóhelyéről, a Normafáról. Víztorony, kilátó, Tündér-szikla. Semmi extra, de aki hétvégenként néha arra jár, az szeretni fogja.