Irén, Írisz
6 °C
15 °C
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • hippo.png

  Hősünk a sydney-i állatkert lakója, egy hónapos, lány, és még nincs neve.

 • Nem is alaptalanul, a két kaliforniai férfi ugyanis 

  20 percen át küzdött a kutya életéért és szájon át is lélegeztették az állatot.

  A dolog még kedden történt, mikor a 35 éves Crystal Lamirande arra ért haza Santa Monica-i otthonába, hogy ott tűz ütött ki.

  A nő azonnal megpróbált bejutni a házba, hogy kihozza a 10 éves Nalu kutyát, de a sűrű füst miatt nem tudott bejutni. Nem sokkal később megérkeztek a tűzoltók, akiknek rögtön elmondta, szeretett kutyája a házban rekedt. 

  Ekkor jött Andrew Klein, a hős tűzoltó, aki négykézláb indult a kutya keresésére, míg egy társa vízsugárral tartotta távol a lángokat. Az állatot végül a hálószobában találta meg, elmondása szerint ekkor teljesen élettelenül. Azonnal felkapta tudva, hogy egy ilyen kis kutya esetében különösen fontos, hogy gyorsan cselekedjenek.

  Kint aztán végül sikerült újraéleszteni az állatot, aki a következő napot egy oxigénkamrában töltötte, mára pedig szinte teljesen egészséges.

  (ABC)

 • Hihetetlenül kényelmesnek tűnik ez az eladó mobilház Új-Zélandon, pedig alig 25 négyzetméter. A 3x8 méteres utánfutóra épített szobának tíz ablaka van, és még fürdőkádnak is jutott benne hely. Mit mondjak, laknám!

 • Így néz ki a cucc:

  aaa.png


  Dánok találták ki, és egyelőre Kickstarteren gyűjtik a pénzt a gyártás elindításához. Az alapár 499 dán korona, vagyis bő 20 ezer forint, és már több mint 10 millió forint értékben kalapoztak össze tőkét a kütyühöz. Csodálatos világban élünk.