Ákos, Bátor
1 °C
12 °C
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Sok bizarr szavazás volt már, itt van még egy:

  Vajon mi alapján lehet kiválasztani az év jegyellenőrét? Aki eredményesen, de kedvesen bírságol? Én például egyetlen jegyellenőrt sem ismerek személyesen, mindig más bírságolt meg eddig, de azt tényleg nagyon korrekten tették. Az arcukat inkább igyekeztem elfelejteni, mert égett az én pofám is a bliccelés miatt.

  A BKK szakmai zsűrije hét kiváló ellenőrt választott ki, közülük kellene nekünk megszavaznunk az Év jegyellenőrét. Ők amúgy mind olyan munkatársak, akik ellen nem érkezett utaspanasz és  sok bírságot szabtak ki  jók a teljesítménymutatóik. A verseny második fordulójában a BKK Facebook-oldalán lehet szavazni rájuk a bemutatkozó kisfilmek alapján.

 • Szörnyű érzés lehet a Fradi szurkolói csapatának, a Ferencvárosi FC U16-os játékosának lenni. Úgy mennek ki hétről-hétre a BLASZ ifjúsági bajnokságának meccseire, hogy tudják, laposra verik őket. Legalábbis 15-ből 14-szer így történt. 14 vereség mellett 291 gólt kaptak eddig, ami 19,4-es meccsátlagnak felel meg. A legutóbbi fordulóban az Újpest FC kalapálta el a csapatot. A második percig bírta az FFC bekapott gól nélkül, aztán beindult a lila-fehér henger. Kenyeres Máté 9 gólig jutott, Vörös Benjamin 7-ig, de utóbbi talán csak azért, mert a félidőben lecserélték. Azért van az FFC-nél is gyengébb a csoportban, a Lőrinc United FC az utolsó, amely ellen született meg a Ferencváros eddigi egyetlen győzelme.

 • Szerencsétlen Faye Dunaway (és Warren Beatty) akkorát bakizott az idei Oscar-díjátadón, hogy a La La Land című amerikai musical egész stábját hozták nagyon kellemetlen, megalázó helyzetbe. Az történt ugyanis, hogy a legjobb film kategória nyertesének kihirdetésekor rossz borítékot vettek elő, és véletlenül a La La Landet hirdették ki győztesként. A filmnek már a második producere köszönte meg a díjat, amikor kiderült: nem ők, hanem a Holdfény a győztes film.

  A bakira azonnal lecsapott a Ryanair légitársaság: egy Twitter-bejegyzésben azt írja

  Eltévesztetted a nevet? Mi 24 órás türelmi időt biztosítunk, hogy kijavíthasd a kisebb hibákat. Hogy ne ragadj La La Landben!

  A bejegyzést ezzel a fotóval tették ki:

 • A Filmalap főnöke nem egy nagy Twitter-huszár, februárban regisztrált fiókjában eddig egy poszt szerepelt, az Enyedi Ildikónak gratuláló üzenet, ma született egy második is, ez:

  Ezennel megalapítjuk az Egymillióan a minél több díjnyertes magyar filmért, csak hogy Andy még többet twitteljen! csoportot.