Magdolna
19 °C
35 °C
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Amíg nálunk a vizes vb-re készültek a műugrók, Svájcban is összegyűltek azok, akik vízbeugrásban mérik össze magukat. Igaz, ők nem toronyból, hanem szikláról ugranak, hiszen a sziklaugróknak is rendeznek világbajnokságot.

 • 1,8 millió dollárt (470 millió forintot) fizetett csütörtökön egy névtelen licitáló Neil Armstong amerikai űrhajós táskájáért, amiben a történelem első űrsétájánál a Holdról származó mintákat tárolta.

  Bár az 1,8 millió soknak tűnik, valójában elég kevés. A holdraszállás 48. évfordulóján (1969.07.20) rendezett aukción résztvevők valahol kettő- és négymillió dollárra lőtték be a táska értékét, így még a minimum elvárásokat se hozta.

 • Egy olvasónk kért tőlünk segítséget, mert eltűnt a barátja kutyája a Margitszigeten péntek este. Annyi ember van most kint a vizes vb miatt, hogy eleget teszünk a kérésnek, mert közös erővel nagy esély van a megtalálására. 

  20229329 1092388360895247 2606629828546126657 n
  Fotó: Facebook

  Tehát ez a gyönyörű tekintetű állat a

  Bogakutya névre hallgat, 2 éves, középtermetű, keverék szuka, akinek világoskék bőr nyakörve és chipje is van.

  Aki látja, írjon Katinkának, vagy hívja az itt megadott elérhetőségén.

  Drukkolunk, és ha megkerül, szóljon nekünk is valaki!

  (Szerző megj.: Mielőtt újabb tucat olvasói leveleket kapnék, direkt írom aki-nek és nem ami-nek, és nem azért mert nem vagyok tisztában a helyesírási szabályokkal, hanem mert az állatok is érző, gondolkodó lények, szerintem megérdemlik a tiszteletet. )

 • Hol máshol integethetne a forgalomnak az oldalkocsis motorban ülve egy megtermett medve? Persze, mindez nem egy véletlenül elkapott jelenet. A helyi cirkusz forgatott egy vírusvideót, hogy promózzák a fellépésüket.