Jusztina
6 °C
20 °C
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • A kormányhoz közel álló Magyar Idők arról ír, hogy a kormányhoz közel álló Nézőpont Intézet egy ezer fős közvélemény-kutatása szerint

  a magyarok 81-89 százaléka retteg.

  Na nem csak úgy, éjszaka az ágyban a kopogó manóktól, vagy az egyetlépőtől, hanem természetesen a migránsoktól - méghozzá pártszimpátiától függetlenül.

  Kevésbé (81%) attól, hogy a következő egy évben újabb bevándorlási hullám éri el Európát, jobban pedig attól, hogy (89%) a közeljövőben ismét terrorcselekmény áldozata lehet Európa.

  Gyorsan emlékeztetnek is rá, hogy a kormányhoz szintén közel álló Századvég szerint a magyarok 78 százaléka ezért nemmel fog szavazni a kvótareferendumon.

 • A gengsztereiről elhíresült város fenyegető jellege nem valami régmúlt romantika része, hanem a mai napig élő és valós dolog. Ezen a hétvégén péntek este és vasárnap hajnal között hét ember halt meg lövöldözésben, és legalább 36-an sebesültek meg, közülük egy ember válságos állapotban van. 

  Az ABC7News ebben a cikkben részletesen beszámol a lövöldözésekről.  


 • A volt autóversenyző, Michael Fröhlich több mint 50 veteránautót gyűjtött össze a németországi Neandervölgyben fekvő telkén, köztük néhányat szándékosan törtek össze. Az autóritkaságok közt Jaguar XK120, Porsche 356 és Buick is található. A legnagyobb ritkaság egy B.F. címerrel ellátott Rolls Royce. Hogy mi lesz a jobb sorsra érdemes gyűjteménnyel, nem tudni.

 • Egy halom csővel a platón próbált meg rácurükkölni a kompra egy valószínűleg orosz sofőr, de a mutatványból bűvésztrükk lett. A komp elúszott a helyéről, a kamion, a csövek és a plató pedig meglepő kecsességgel süllyedtek el néhány pillanat alatt.