Fábián, Sebestyén
-12 °C
-3 °C
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Egy győri olvasónk írta meg nekünk a legpimaszabb kifosztás történetét, amiben sajnos az ő lakásukat nézte ki a pofátlan, kötélidegzetű betörő.

  Szerda délelőtt történt, hogy a szomszédok egy flex hangjára figyeltek fel. Mivel a tulajdonosok nem voltak otthon, utánanéztek a dolognak. Mivel a zárvédőt épp levágó szerelő mellett álló - feltűnő, drága ruházatot viselő - úr nem volt nekik ismerős, kérdőre vonták, hogy mégis kicsoda és mit csinál. Az idegen pedig halál nyugodtan közölte a szomszédsággal, hogy ő bizony

  az új tulajdonos,

  nincs itt semmi  probléma, amit a szomszédok jól be is vettek és visszaültek tévézni.

  A betörő, miután bejutott a lakásba, vízzel kínálta a szerelőt, még a mosdóba is elirányította, majd rendben kifizette a munkát. Amikor egyedül maradt, átkutatta a lakást és összeszedte a készpénzt, illetve az

  aprót tartó perselyt,

  és ezekkel a zsebében szép nyugodtan távozott.

  Az ügyben már a rendőrség is nyomoz, az elkövető olvasónk leírása szerint: 30 év körüli, borostás, kb. 180-190 cm magas, világos barna cipőt, sötét kék farmert, és nagyon feltűnő, terepmintás síkabátot viselő férfi, aki a fejére a házba belépéskor fekete baseball sapkát és kapucnit húzott.

  Figyeljünk a szomszédainkra és haverkodjunk velük, megéri!

 • Pénteken 30 centiméteres jégvastagságot mértek Siófok Balatonon kijelölt jégpályáján, és a nagy érdeklődésre való tekintettel megduplázták a méretét - közölte a siófoki önkormányzat.

  Már 300x600 négyzetméteren lehet korcsolyázni, szánkózni, fakutyázni a siófoki pályán. Pintér Tamás, a pályát üzemeltető Balaton-parti Kft. ügyvezető igazgatója elmondta, hogy a következő napokban nagy hidegek lesznek, továbbra sem kell tartani olvadástól, így a hétvégén ismét több ezer látogatóra számítanak az Ezüstparton kijelölt pályán. 

  A jég állapota kiváló, alkalmas a sportolásra. A pályát az Arany János utca végében alakították ki, de a főbejárata, a büfé és az illemhelyek a Kaáli Nagy Dezső utca végéhez esnek közelebb.

  Ingyenes fakutyakölcsönzésre korlátozott számban továbbra is van lehetőség, korcsolyabérlésre viszont nincs. A jéghokizni vágyók kapura is játszhatnak.  A pálya hivatalosan 9 és 17 óra között tart nyitva, ekkor egészségügyi ellátást is biztosít az önkormányzat pályát üzemeltető cége.

 • A fotósok számára is ritka lehetőséget hirdet az Aggteleki Nemzeti Park a Facebookján: így néz ki most a fagyban a jósvafői Tengerszem-tó.

  A Baradla-barlang forrásaiból néhány méter után a tóba érkező, 10 fokos víz folyamatosan párolog, ami aztán zúzmara formájában rögtön lerakódik a parti fákra. 

  A nagy hideg miatt különleges dolgokat láthatnak, mert a tó a  környéken telelő vízimadarak gyűjtőhelyévé vált mostanra.

 • Megy a vita arról, kell-e az országnak olimpia, de én leegyszerűsítem a kérdést.

  Lesz dimenzióportálos hegyibringafutam, vagy nem lesz dimenzióportálos hegyibringafutam?
  Mountain Bike Portals

  Un-be-liev-able.

  Közzétette: Red Bull – 2017. január 19.