Vilhelmina
11 °C
16 °C
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Profi ökölvívónak áll Rio Ferdinand, az angolok 81-szeres válogatott, 2015-ben visszavonult labdarúgója. A korábbi hátvéd kedden a Twitter-oldalán jelentette be, hogy az egyik leghíresebb angol fogadóiroda támogatásával kezd bele új karrierjébe.

  „Kihívásként tekintek erre a dologra. Eddig kupákat nyertem, most egy övért szállok harcba" - nyilatkozta a 38 éves Ferdinand a BBC-nek.

  Az egykori védőt a korábbi WBC-bajnok (Boksz Világtanács) Richie Woodhall edzi majd, aki ez előtt a brit olimpiai csapat felkészülését irányította.

 • Egy pár éve óriási divat a neten, hogy magukat viccesnek gondoló szülők kamerára veszik, ahogy a gyerekük kibontja az ajándékot, de a várva várt játék helyett valami csalódáskeltőt kapnak. És ez vicces, mert valamiért vannak emberek, akik viccesnek gondolják a csalódott gyerekek arckifejezését.

  Amíg Amerikában üres xboxos dobozzal szívatják szerencsétlen kölyköket, a fociőrült őrült olaszok már egészen más szintet képviselnek. Ez a Juventus-drukker kisfiú például kis híján dührohamot kap, amikor a csomagolás egy Inter-mezt rejt.

  Persze a szülők nem teljesen lelketlen szemétládák, hogy tényleg a gyűlölt rivális mezét adják a Juventusszal megfertőzött gyereküknek, és végül az olasz kisfiú megkapja a kedvenc csapata mezét, és mindenki állati boldog.

 • Egy forgalmat figyelő dallasi térfigyelő kamerának köszönhető, hogy lebukott az az 52 éves férfi, aki kirakott egy kutyát az útra, írja az ABC7. A felvételen látszik ahogy a férfi megáll a kocsijával, kinyitja az ajtót és kihúzza a vonakodó kutyát az útra, majd nélküle indul tovább.

  Miután a felvételek bejárták a sajtót, a férfi feladta magát a rendőrségen. Azzal magyarázta a tettét, hogy a kutya a húgáé volt, aki arra panaszkodott, hogy rengeteg baj van vele. A férfi ellen most állatkínzás miatt indul eljárás. Az egyéves kölyökkutyát megmentették és örökbe fogadták.

 • A Zapad-17 elnevezésű, gigantikus hadgyakorlaton valami elromolhatott az egyik Kamov Ka-52-es harci helikopter tűzvezérlő rendszerében, mert az egyik rakétájával pont egy civil megfigyelőállást talált telibe.

  Az esetről még az orosz állami média is beszámolt, de az orosz védelmi minisztérium tagadó üzemmódba kapcsolt, és a hírt kategorikusan cáfolta:

  Ez vagy szándékos provokáció, vagy valakinek a hülyesége.

  Egyes információk szerint két ember megsérült, de senki nem súlyosan. Abban a tudósítások egyetértenek, hogy két autó repült a levegőbe a rakétatalálattól. Azt nem tudni, kik álltak a megfigyelőállásban, a hadgyakorlatokra veteránokat és újságírókat is meg szoktak hívni.

  (The Washington Post)