Orbán
10 °C
20 °C
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Minden kocsira felkerült a #Manchester felirat a hétfői terrortámadás áldozatainak emlékére. Vasárnap a futam előtt gyászszünet is lesz, a start előtt, a rajtvonalnál gyűlnek majd össze a pilóták egy percre.

  A Williamsnél az első szárny oldalára tették.

 • Ilyenkor bánom igazán, hogy nem követi egy komplett filmes stáb mindenhová Ivanka Trumpot, az amerikai elnök lányát, hogy aztán rettenetes dokusorozatban mutassák meg napjai minden percét.

  A Trump család római látogatásán ugyanis nem az volt a legjobb pillanat, amikor Ferenc pápánál jártak, hanem az, amikor egy étteremben a korábbi Lazio-játékos Giorgio Chinaglia képét meglátva Ivanka azt kérdezte, hogy

  Ő melyik szent?

  Itt a kép, ami megzavarta szegény Ivankát.

  e83a74f4f7607388067d47363506462c-095-k0XG-U200529304758kcC-620x3

  via CalcioMercato

 • Nem elírás, nem is tréfa: valóban a baseball halhatatlanja lesz Homer Simpson, aki szombaton kerül be a sportág Hírességek Csarnokába.

  A cooperstowni intézmény közleménye meg is indokolja, miért tesznek így:

  Itt Cooperstownban azon vagyunk, hogy tisztelegjünk azok előtt, akik a legtöbbet tették hozzá a baseballhoz, hogy megőrizzük a sportág óriási történelmét, és hogy a sport kulturális oldalát is gondozzuk.

  Homer Simpson az utóbbi kategóriába esik, a sorozat eddigi 25 évada alatt számtalanszor jelent meg a baseball, hozzájárulva ezzel a sportág népszerűsítéséhez.

 • A mexikói Camilo Lara annyira odáig van a volt Smiths énekeséért, Morrisseyért, hogy Mexrrissey néven alapított zenekart, amiben spanyolul, latinos hangszerelésben adják elő Moz számait. Csodálatos!